28.1.2018 18.00

Markku Perttilä bändeineen Pop-messussa 28.1. klo 18

Markku Perttilä yhtyeineen

Mäntsälän kirkossa vietetään Pop-messua tammikuun lopussa sunnuntaina 28.1. kello 18. Messun virret ja nuorten veisut ovat bändin kanssa popisti sovitettuja. Messun musiikista vastaa Markku Perttilä bändeineen, liturgina on rippikoulupappi Kaisa Kahra ja saarnaamassa pastori Teemu Saarinen. Mukana messussa myös nuorisotyönohjaajat Eve Arffman ja Heidi Sikiö.

Perttilä on uusimman Nuoren seurakunnan veisukirjan toimittaja ja monien veisujen sanoittaja ja säveltäjä. Veisukirjan esipuheessa hän kertoo laulun voimasta. ”Laulun voima on ihmeellinen --. Laulu yhdistää--, laulu itkettää ja naurattaa. Laulu on rukousta--. --Yhdessä laulaminen on tärkeä osa ihmisten ja yhteisöjen elämää.”

Mäntsälän seurakunta toivottaa kaiken ikäiset tervetulleiksi osallistumaan musiikillisesti toisenlaiseen jumalanpalvelukseen, laulamaan virsiä ja nuorten veisuja pop-tyyliin! Ehkä olet itse laulanut Tilkkutäkkiä tai Evankeliumia? Tule kuulemaan, ovatko nämä ikivihreät nuorten veisut mukana messussa.

Pop-messu Mäntsälän kirkossa 28.1.2018 klo 18.