9.12.2018 18.00

Samuli Edelmann, Jukka Perko, Matti Paatelma - Konsertti Mäntsälän kirkossa 9.12 klo 18

Edelmann

Samuli Edelmannin juhlavuosi päättyy jo perinteeksi muodostuvaan Oi muistatko vielä sen virren -kirkkokiertueeseen

Oi muistatko vielä sen virren -kirkkokiertue Jukka Perkon ja Matti Paatelman kanssa käynnistyy marraskuussa.

Kesällä 50-vuotta täyttäneen, rakastetun laulaja-näyttelijä Samuli Edelmannin 50 vuoden juhlavuoden päättää jo perinteiseksi muodostuva Oi muistatko vielä sen virren –kirkkokiertue. Konserteissa Edelmannia säestävät Jukka Perko ja Matti Paatelma. Kolmikko konsertoi samalla konseptilla jo viime syksynä esittäen upeita versioita klassikkovirsistä sekä Toni Edelmannin rakkaimmista kappaleista. Luvassa on tunnelmallisia konsertteja, joiden ohjelmisto pureutuu syvälle suomalaiseen sielunmaisemaan.

Liput/käsiohjelmat alk. 36,50 €

Lipunmyynti osoitteessa www.ticketmaster.fi/samuliedelmann.