TALOUSJOHTAJAN VIRKA avoinna

Mäntsälän seurakunnassa on haettavana

TALOUSJOHTAJAN VIRKA

1.1.2019 alkaen

Pätevyysvaatimuksena virkaan on vähintään kaupallisen alan opistoasteinen tai muu vastaava virkaan soveltuva opistoasteinen tutkinto ja riittävä perehtyneisyys julkisyhteisön talouteen sekä erityisesti seurakuntahallinnon tuntemus ja kokemus. Virkaan valittavan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Talousjohtajan tehtäviin kuuluu esimiestehtävät kiinteistö- ja taloushallinnon osalta sekä toimiminen palkka-asiamiehenä ja työsuojelupäällikkönä. Talousjohtaja vastaa seurakunnan talouden ja hallinnon hoidosta ja toimii mm. kirkkoneuvoston kokousten esittelijänä ja pöytäkirjanpitäjänä. Laaja-alaisen työkuvan johdosta arvostamme yleistä talouselämän ja seurakunnallisen työ- ja toimintaympäristön tuntemusta sekä viisasta johtamista.

Viran palkkaus määräytyy palkkaryhmän J30 mukaan valittavan aiemman toiminnan, ammatinhallinnan ja työssä suoriutumisen perusteella.

Hakemukset ja ansioluettelot toimitetaan Mäntsälän seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitteeseen Urheilutie 1, 04600 Mäntsälä viimeistään perjantaina 16.11.2018 klo 12.00. Kuoreen merkintä ”Talousjohtaja”. Hakemuksen voi lähettää myös sähköpostitse kirkkoherralle osoitteeseen mikko.seppala@evl.fi

Tiedustelut: khra Mikko Seppälä, puh. 040-7433250, mikko.seppala@evl.fi