Aikuisille

Aikuistyön toiminta-ajatuksena on on olla läsnä ja toimia hengellisenä matkakumppanina ihmisille arjessa ja juhlassa.

Järjestämme aikuisille monipuolista toimintaa mm. Raamattu- ja rukouspiirejä, alfa-kursseja, Raamatun opetusta, kappeli-iltoja, musiikkitilaisuuksia  sekä erilaisia tapahtumia. Naisille ja miehille järjestetään myös omaa toimintaa kuten saunailtoja ja naisten- sekä miestenpäiviä.

Tervetuloa mukaan!

Toimintaa kevätkaudella 2019

Säännöllinen toiminta

Kappeli-illat

Seurakuntakeskuksen kappelissa 10.3, 7.4 ja 12.5.

Kevään iltojen suunnittelu 16.1 klo 17 Seurakuntakeskuksen alasalissa.

Naisten saunaillat

Ahvenlammella 29.1, 26.3 ja 21.5 klo 18. Illoissa mukavaa yhdessäoloa saunomisen, iltapalan ja pienen teemallisen ohjelman merkeissä. Illoissa mukana Eija Koskela ja Riikka Näätänen, sekä saunatontut Kaisa Vuorela, Satu Pekkala, Helena Ovaska ja Liisa Aaltonen. Ilta alkaa yhteisellä lyhyellä jumppahetkellä, jonka jälkeen vuorossa saunat, iltapala sekä pieni ohjelma. Ilta päätetään yhteisellä hartaudella. Tervetuloa mukaan!

KahviPaussit ja Paussi-illat

Torstaista 7.2 alkaen. KahviPaussi alkaa klo 15. Iltapäivää vietetään kahvittelun, yhdessäolon ja käsitöiden merkeissä. Ilta jatkuu klo 18 Paussi-illalla. Paussi-ilta on kristittyjen yhteinen ilta, jota vietetään yhteisen rukouksen, laulun ja jakamisen merkeissä. Illoissa voi vapaasti tulla ja mennä. Voit tulla piipahtamaan ja moikkaamaan tai olla mukana koko iltapäivän ja illan.

Miesten saunailta

Joka kuukauden 1. maanantai

Lisätiedot Timo Naapuri, 040-7433262

Dialogos: Musiikkia ja vieraita olohuoneessa

Seurakuntakeskuksen salissa klo 19-20.30

Onko elämäni merkityksellinen?
Voinko tehdä hyvää?
Valintojeni perusteet?

Illoissa mukana tuttuja henkilöitä haastateltavana. Joka illassa on myös muusikkovieras.

Helmikuun illan Muusikkovieraana Olli Helenius

Kevään illat 14.2, 7.3, 11.4 ja 9.5

Saattaa sisältää siunauksen!

Mukana illoissa Riikka Näätänen, Kalle Virta, Jari Kupiainen ja Pekka Itkonen

Tapahtumia

Danielin kirja: "Elämän haasteita- Tulevaisuuden näkymiä. Tutustumme Babylonian suurvallan merkkimieheen."

Kansanlähetyksen piirijohtaja Jari Aranevan raamattuluentosarja Danielin kirjasta. Torstai-iltaisin 10.1, 17.1, 24.1, 31.1, 7.2 ja 28.2 klo 18 Seurakuntakeskuksen alasalissa. Tarjolla iltapalaa.

Majatalo-ilta 10.2 klo 17 kirkossa

Yhteiskristillinen Majataloilta kirkossa 10.2 klo 17. Ylistystä, rukousta, puheenvuoroja. Musiikissa Ylistysryhmä Loiste. Puhujavieraana Mikko Matikainen. Mukana myös Kari Muukka, Eija Koskela ja Riikka Näätänen. Illassa esirukouspalvelu.

Tervetuloa!

Naistenpäivä "Nainen, löydä vahvuutesi"

Seurakuntakeskuksen salissa 17.3 klo 11.30. Puhujana Taina Lapinniemi ja Eija Koskela. Musiikissa ... Tarjolla lounas ja kahvit. Mahdolliset ruokavaliot ja lisätiedot: Riikka Näätänen 040-7729 319, riikka.naatanen@evl.fi

Rukousviikonloppu 26-28.4

Ahvenlammen leirikeskuksessa. Mukana viikonlopussa Erkki Jokinen, Riikka Näätänen sekä Eija ja Jouni Koskela. Viikonlopun hinta 40€. Voit tulla mukaan myös osaksi aikaa. Ilmoittautuminen Riikalle 040-7729 319, riikka.naatanen@evl.fi

Perinteinen koko perheen vappulounas 1.5 klo 11.30-14.

Seurakuntakeskuksessa

Matkalauluja - Tommi Kaleniuksen ja Ninni Poijärven konsertti 4.5 klo 18

Kirkossa. Vapaa pääsy. Tuotto nimikkoläheteille.

Rukoustapahtuma 19.5 klo 15

Vieraana Pirkko Vesavaara.