Aikuisille

Aikuistyön toiminta-ajatuksena on tavoittaa ja tukea seurakuntalaisia elämään Jumalan yhteydessä ja aktiivisina seurakunnan toimijoina.

Järjestämme aikuisille monipuolista toimintaa; alfa-kursseja etsijöille, Raamattutunteja ja seminaareja. Järjestämme myös naisten - ja miestenpäiviä sekä konsertteja.

Säännöllistä toimintaa ovat miestenpiiri, rukouspiiri ja raamattupiirit.

Tervetuloa mukaan!

Sanan ja rukouksen illat

Kirkon kuvapankki Henna Aaltonen

Illoissa Raamatun opetusta, rukousta, musiikkia ja iltapalaa.

Musiikista vastaavat Ystävät Kristiinan johdolla.

Kokoontumisajat Tapahtumakalenterista tai paikallislehden ilmoituksesta.

Miehet Sanan äärellä

Kuva Sanna KrookKokoontuu sunnuntaisin klo 18 seurakuntakeskuksessa aikuisten kerhohuoneella.

Lisätiedot: Matti Virtanen, p. 040-8188465.

Raamattupiiri

Kuvaaja Sanna Krook

Kokoontuu maanantaisin klo 13 kahvikupposen äärellä  seurakuntakeskuksessa aikuisten kerhohuoneessa.

Lisätiedot: Raija Naukkarinen, p. 040 962 6020.

SaveSave

Hyökännummen rukouspiiri

Rukouspiiri kokoontuu tiistaisin klo 18.30 Hyökännummen Kerhotalolla.
Lisätiedot: Sinikka Kuusiluoma-Lehmonen p. 040-5546766
Eeva Patronen p. 050-3722259

Tulossa syksyllä:

Ruskaretki Kainuun vaaramaisemiin 18.-23.9.2017.

Matka suuntautuu Sotkamoon ja majoituspaikkana on Vuokatinrannan kurssikeskuksen uudet majoitustilat. Sieltä käsin tehdään päiväretkiä mm. Kuusamon Suurpetokeskukseen, Hepokönkään putouksia katsomaan, Lentiiran kylään, Tiilikkajärven kansallispuistoon,  biisonitilalle ja vaelletaan tietenkin vaaramaisemissa. Sotkamon ja Vuokatin monipuoliset ulkoilu - ja liikuntapalvelut ovat myös matkalaisten käytössä.

Iltaisin on tarjolla mm. saunaa,kotakahvia, raamattuopetusta, yhteislaulua, konsertti ja vapaata yhdessäoloa.

Matkan alustava hinta on 400€, tämä sisältää matkat ja täysihoidon Vuokatinrannassa.

Matkalla ovat mukana Riikka Näätänen ja Eija ja Jouni Koskela. Lisätietoja tarvittaessa antaa Eija Koskela puh. 040 7394 724 tai eija.koskela@evl.fi

Miesten saunailta

Joka kuukauden 1. maanantai