Mäntsälän seurakunta

Isovanhempien ja lastenlasten leiri Ahvenlammen leirikeskuksessa 10.-11.2.

Aikaa parisuhteelle !  No jälkikasvu isovanhempien kanssa leirille !

Luvassa mukava ja leppoisa yhden yön viikonloppuleiri. Mahdollisuus myös päiväkäyntiin. Lapsenlapsen tai isovanhemman toivotaan asuvan Mäntsälässä. Lastenohjaajat mukana lauantaina. Aloitus klo lauantaina klo 10. Perhekuntakohtainen hinta 60 e. Tiedustelut ja ilm. 1.2. mennessä p. 040 7433262/ timo.naapuri[at)evl.fi


Pariskunnille kevätkaudella 2018

Rikasta minua parisuhdeleiri Ahvenlammen leirikeskuksessa 23-25.3. Hinta 100€ /pari. Ohjaajina Minka ja Jarkko Hauta-aho Järvenpäästä. Tiedustelut ja ilmoittautuminen Timo Naapurille 040-7433 262 14.3 mennessä. Mukaan mahtuu 6 paria. Lisätietoja ohjelmasta helmikuussa ja esim. muista kursseista LeiriniemessäLisätiedot

Tukea parisuhdeongelmiin

Kun parisuhde on koetuksella ja omat voimavarat sekä keinot tuntuvat loppuvan kesken, on mahdollista saada tukea seurakunnan työntekijöiltä. Parisuhteeseen liittyvien asioiden työstämiseen voi varata työntekijältä keskusteluajan joko yksin tai kumppanin kanssa.

Parisuhteen kysymyksiä ja mahdollisia ongelmia tarkastellaan Parisuhteen palikat- menetelmän ja Solmuja parisuhteessa®-parineuvonnan avulla.


Solmuja parisuhteessa®-parineuvonta

Toimivan parisuhteen perustana ovat hyvät vuorovaikutustaidot. Solmuja parisuhteessa®-neuvonta tarjoaa ongelmiin työmenetelmiä, joita käsitellään yhdessä seurakunnan solmuneuvojan ja oman puolison kanssa.

Solmuneuvonta-prosessi kehittää omien tunteiden, tarpeiden ja tahdon tunnistamista sekä niiden ilmaisemista ja käsittelemistä. Prosessin kautta myös parisuhteen ja perheen hyvinvointia lisääntyy.

Lisätiedot