Tuomasmessut Mäntsälän kirkossa

Nettisivuille GK

Tuomasmessu on matalan kynnyksen messu, jossa yhdistyvät arkiseen elämään liittyvät kysymykset ja rukoukset, vanhan kirkon traditiot sekä mukaansatempaavat hengelliset laulut. Messussa on tilaa hiljentymiselle, rukoukselle, etsimiselle ja kyselemiselle. Messun rukousosion aikana on mahdollisuus käydä kirjoittamassa oma rukouspyyntö kirkon sivualttareilla. Pyyntöjen puolesta rukoillaan messussa. Halutessaan rukousosion aikana voi tulla myös alttarille siunattavaksi.

Messun aikana lapsille on järjestetty pyhäkoulu kirkon huoltorakennuksessa. Lapset menevät pyhäkouluun ennen messun alkua ja tulevat kirkkoon vanhempien luo ennen ehtoollista.

Messujen musiikista vastaa Pekka Itkosen johtama Gospelkuoro ja –bändi.

Jokainen tuomasmessu rakennetaan pääasiassa vapaaehtoisvoimin. Vapaaehtoisista koostuva tuomastiimi kokoontuu aina reilu viikko etukäteen suunnittelemaan tulevan messun.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan tuomastiimiin. Jokaiselle tiimiläiselle löytyy omankokoinen ja näköinen tehtävä messussa.

Syksyn 2018 messut ja tiimit

25.8 klo 16 Messu Mäntsälän Venetsialaisissa jokirannassa

30.9 klo 18 Tuomasmessu kirkossa (Tuomastiimi 12.9 klo 17)

27.10 klo 20 Uskonyön messu kirkossa

25.11 klo 18 Tuomasmessu kirkossa (Tuomastiimi 14.11 klo 17)

Messujen musiikista vastaa Pekka Itkosen johtama Gospelkuoro ja bändi

Tuomasmessujen aikana lapsille on järjestetty pyhäkoulu kirkon huoltorakennuksessa.

Tuomastiimi kokoontuu seurakuntakeskuksen alakerran ryhmätilassa. Tarjolla pientä iltapalaa. Lisätietoja Riikalta riikka.naatanen@evl.fi, 040-7729 319