Jumalanpalvelukset

"-- sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni,

siellä minä olen heidän keskellään."

(Matteuksen evankeliumi 18:20)

Mäntsälän kirkossa pidetään jumalanpalvelus aina sunnuntaisin ja pyhinä klo 10.

Tarkemmat tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

Jumalanpalvelukseen tervetulleita ovat kaikki. Lapsille on tehty kirkkoon oma leikkipaikka alttarin vasemmalle puolelle ja kirkkopusseja, joissa on monenlaista puuhaa, löytyy sisäänkäynnin luota.

Tietoa jumalanpalveluksista

Jumalanpalvelus pidetään sunnuntaina, koska sunnuntai on kristityille ensimmäinen päivä, ylösnousemuksen päivä ja Herran päivä. Se muistuttaa Jeesuksen ylösnousemuksesta.

Tapoja viettää jumalanpalvelusta on monia: Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Sanajumalanpalveluksessa keskitytään Jumalan sanan esillä pitämiseen ja rukoukseen. Nuorten messuissa kuuluu nuorten ääni.

Tuomasmessuissa, joihin kutsutaan erityisesti etsijöitä ja epäilijöitä, kieli ja musiikki heijastavat tätä päivää. Niitä valmistelee ja toteuttaa Tuomastiimi, vapaaehtoisten joukko, jossa jokaiselle löytyy itselle mieluisin ja sopivin tehtävä.

Niin Tuomasmessuissa kuin muissakin jumalanpalveluksissa löytyy aina tehtäviä seurakuntalaisille. Jos haluat osallistua näin kotiseurakuntasi toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä.