Lapsille

Lapsi on osallinen seurakuntayhteydestä ja Jumalan hyvistä lahjoista. Lapsena oleminen on jatkuvaa kasvua ja elämän ihmeellisyyden ihmettelyä. Seurakunta haluaa olla mukana tällä kasteesta alkaneella matkalla.

Lapsityö on kristillistä kasvatusta ja kasteopetusta, jonka johtoajatuksena on, että lapsuudessa omaksutut arvot kannattelevat ihmistä koko elämän ajan.

Toimintaa alle kouluikäisille lapsille:

Värityskuvat Mäntsälän kirkosta

varityskuvat

Seurakunnan lastenohjaaja Paula Rekola on tehnyt Mäntsälän kirkkoon liittyviä värityskuvia tulostettavaksi. Voit tulostaa kuvat alla olevasta linkistä.

Kirkko 150 vuotta värityskuvat Paula Rekola 2016 (pdf) (1008.1 KB)

Save

Seuraavat lapsityön tapahtumat

To 21.12.2017 klo 15:00 - 20:00
Aattohartauden joulukuvaelman harjoitukset
Haluaisitko sinä esittää jouluaaton perhehartauden 24.12. klo 14 kuvaelmassa enkeliä tai paimenta? Tarvitsemme myös aikuisia avustamaan lasten pukemisessa. Yhteinen harjoitus pidetään kirkossa to 21.12. klo 18. Tiedustelut ja ilmoittautuminen 040 7433253 tai tarja.meijer@evl.fi
kirkko

La 6.1.2018 klo 10:00
Pyhäkoulu
Tervetuloa pyhäkouluun laulamaan, leikkimään, puuhailemaan ja viettämään mukavaa hetkeä yhdessä! Pyhäkoulu kokoontuu kirkon viereisessä huoltorakennuksessa Tuomasmessun alkaessa klo 10, lapset tuodaan perheiden kanssa ehtoolliselle. Olet lämpimästi tervetullut!
kirkon huoltorakennus

Ma 8.1.2018 klo 17:30 - 19:30
Iltaperhekerho seurakuntakeskuksen alasalissa
Iltaperhekerhoon kutsutaan koko perhettä. Siellä lauletaan, leikitään, askarrellaan, pidetään hartaushetki ja lopuksi on tarjolla pientä iltapalaa. Perhekerhossa on saman ikäistä seuraa niin lapselle kuin aikuisille. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua, voi tulla silloin kun itselle sopii.
Alasali

Ti 9.1.2018 klo 10:00 - 12:00
Toukkapiiri
Toukkapiiri on vapaaehtoisten äitien ohjaama vanhemmille ja sylivauvoille tarkoitettu vertaisryhmä, jonne voi tulla mukaan jo vauvan odotusaikana. Toukkapiirissä tapaa muita samassa elämäntilanteessa olevia. Siellä voi jakaa kokemuksia ja keskustella vauva-arkeen liittyvistä aiheista. Toukkapiirissä on usein myös vierailijoita alustamassa lapsiperheen elämään liittyvistä asioista. Ilmoittautumista ei tarvita, voit tulla silloin kun sinulle ja vauvallesi sopii!
Seurakuntakeskuksen alasali