Lapsille

Lapsi on osallinen seurakuntayhteydestä ja Jumalan hyvistä lahjoista. Lapsena oleminen on jatkuvaa kasvua ja elämän ihmeellisyyden ihmettelyä. Seurakunta haluaa olla mukana tällä kasteesta alkaneella matkalla.

Lapsityö on kristillistä kasvatusta ja kasteopetusta, jonka johtoajatuksena on, että lapsuudessa omaksutut arvot kannattelevat ihmistä koko elämän ajan.

Toimintaa alle kouluikäisille lapsille:

Värityskuvat Mäntsälän kirkosta

varityskuvat

Seurakunnan lastenohjaaja Paula Rekola on tehnyt Mäntsälän kirkkoon liittyviä värityskuvia tulostettavaksi. Voit tulostaa kuvat alla olevasta linkistä.

Kirkko 150 vuotta värityskuvat Paula Rekola 2016 (pdf) (1008.1 KB)

Save

Seuraavat lapsityön tapahtumat

Ti 29.5.2018 klo 10:00
Toukkapiiri
Tapaaminen ulkona seurakuntakeskuksen nurmikolla

Ke 30.5.2018 klo 09:00
Päiväkotien kevätkirkot
Päivähoidon kevätkirkot kirkossa klo 9, 9.45 ja 10.30. Mukaan kutsutaan päivähoidossa olevia lapsia, päiväkotien henkilökuntaa, perhepäivähoitajia ja lapsiperheitä. Kirkkohetki kestää n. puoli tuntia.
kirkko

Ke 6.6.2018 klo 09:00 - 11:00
Kesäperhekerho
Kesäperhekerhot seurakuntakeskuksen alasalissa kolmena keskiviikkona ennen juhannusta (6.6., 13.6. ja 20.6.). Perhekerho on avoin kaikille, sinne ei tarvitse ilmoittautua erikseen, voi tulla silloin kun itselle sopii. Perhekerhossa tapaat muita aikuisia ja lapsia. Kerhon loppupuolella tarjotaan pientä välipalaa. Tervetuloa!

Ke 13.6.2018 klo 09:00 - 11:00
Kesäperhekerho