Perhekerhot

Perhekerhossa puuhaillaan välillä myös ulkona.
Perhekerhoissa puuhaillaan välillä myös ulkona.

Vanhemmille ja lapsille avoimet perhekerhot tarjoavat tilaisuuden tavata muita aikuisia ja lapsia sekä jakaa yhdessä arjen kokemuksia. Kerhoissa toimitaan lasten ehdoilla leikkien, laulaen ja askarrellen sekä syventyen yhdessä elämän tärkeisiin kysymyksiin. Kerhojen ohjelmassa on laulu- ja hartaushetki, leikkiä, askartelua ja vapaata keskustelua lapsiperheen elämään liittyvistä asioista. Kristilliset arvot, joihin kerhotoiminta perustuu, tukevat vanhemmuutta ja antavat rohkeutta omissa kasvatusratkaisuissa.

Perhekerho kokoontuu viikoittain kaksi tuntia kerrallaan. Kerhossa voi olla myös vierailijoita, ja siellä nautitaan pieni maksuton välipala. Ohjelmasta vastaavat lastenohjaajat.

Kaunismäessä alkaa uusi perhekerho pe 17.8. klo 9-11

Perhekerho on suunnattu Anttilan/Kaunismäen/Männikön/Jurvalan alueen lapsiperheille. Kerho on tarkoitettu sinulle, jolla ei ole mahdollisuutta osallistua seurakuntakeskuksen perhekerhoihin esim. pitkän matkan tai autottomuuden vuoksi. Kerhossa on mahdollisuus tavata muita vanhempia ja lapsia, tutustua lähialueen perheisiin ja jakaa lapsiperheen arkea. Toisinaan voidaan tehdä retki lähipuistoon. Kerhossa tarjoillaan maksuton välipala. Perhekerhoon on ilmoittautuminen tilan rajallisuuden vuoksi kauden alussa. Kerhoa ohjaavat lastenohjaajat Lotta Nieminen ja Anne Simoinen. Ilmoittautuminen kerhoon alla olevan lomakkeen kautta niin kauan kuin ryhmässä on tilaa. Ilmoittautua voi myös facebookin viestitoiminnon kautta tai p. 040 743 3256.

WP_20170830_029

Ilmoittaudun mukaan Kaunismäen päiväkodilla toimivaan perhekerhoon.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Palautetta perhekerhosta

Voit antaa palautetta perhekerhoista milloin vain ja esittää toiveita esim. ohjelman suhteen :-)

Vastaa alla oleviin väitteisiin rastittamalla omaa mielipidettäsi parhaiten kuvaava vaihtoehto. Voit halutessasi perustella vastauksiasi tyhjään muuta palautetta -kohtaan. Voit myös esittää toiveita ja muutosehdotuksia. Kiitos arvokkaasta palautteestasi!

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.