Toukkapiiri 2017 Kuva Paula Rekola nettiin

Toukkapiiri

Toukkapiiri kokoontuu joka tiistai klo 10-12 seurakuntakeskuksen alasalissa. Toukkapiiriin ovat tervetulleita sylivauvat vanhempineen. Toukkapiirissä keskustellaan vauvan syntymään ja kasvuun liittyvistä kysymyksistä. Piirissä on mahdollisuus tavata muita pikkuvauvojen vanhempia, jakaa arjen kysymyksiä ja tutustua uusiin lapsiperheisiin. Toukkapiirissä on usein myös ulkopuolisia vierailijoita alustamassa vauva-aikaan, vauvanhoitoon ja vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä.

Toukkapiiri on vapaaehtoisten äitien vetämä vertaisryhmä. Toukkapiirissä voi käydä sen kauden loppuun kun lapsi täyttää vuoden. Mukaan voi tulla vaikka jo odotusaikana!

Löydät meidät myös Facebookista!

SYKSY 2018

14.8 Tutustumista
21.8 Päivi Purolinna; Lasten osteopatia ja Timmi mutsi-ryhmä
28.8 Sosemaalausta
4.9 Valokuvaus & Seurakunnan vierailija, diakoni Nita Laine
11.9 Kirjasto esittäytyy
18.9 Maarit Käenmäki, fysioterapeutti
25.9 Vireus
2.10 Seurakunnan vierailija, diakoni Aulikki Härkönen
9.10 Leikkien -leluesittely
16.10 Syysloma: isommat sisarukset voivat tulla mukaan, yhteistä askartelua ja touhua
23.10 Sanna Jokiniemi & perheliikunta
30.10 MLL, Maarit Suoperä
6.11 Seurakunnan vierailija, Mummonkammarilaiset. Isänpäiväaskartelua
13.11 Kansalaisopiston muskari, Eila Hartikainen
20.11 Lasten oikeuksien päivä: Toukkapiiriläiset kutsutaan kirkkoon mukaan, hartaudet klo 9 ja 10. Jälkeenpäin kahvit alasalissa.
27.11. Äitien hemmottelua
4.12. Seurakunnan vierailija, Varhaiskasvatuksen pappi Tarja Meijer
11.12 Viimeinen syksyn Toukkis: Joulupuuro ja joulun viettoa

Ohjelmaan voi vielä tulla muutoksia syksyn edetessä.