Wanhan nuoret

Kerhonohjaajakoulutus

Kerhonohjaajakoulutukseen voi osallistua yläkouluikäinen nuori, joka on innostunut pitämään kerhoa alakouluikäisille tytöille ja pojille.

Koulutuksessa käydään läpi kerhonkulku, opitaan vetämään leikkejä, toimimaan eri-ikäisten lasten ja nuorten kanssa, tutkitaan sitä, miten Raamatun kertomuksista ja kristinuskon kantavista teemoista saa tehtyä sopivia kerhohartauksia.

Kerhonohjaaja voi pitää yleensä kerhoa yhdessä toisen kerhonohjaajan kanssa. Kerhon pitämisestä maksetaan pientä karkkirahaa.

Kerhonohjaamisen tukena on kerhon nuorisotyönohjaaja sekä kuukausittaiset kerhonohjaajien kokoukset. Kerhonohjaajana toimimisesta saa todistuksen ja arvokasta ohjaamiskokemusta.

Kerhonohjaajakoulutus kouluttaa kerhonohjaajia alakouluikäisille. Koulutuksessa käydään läpi kerhonohjaamisen perustiedot. Koulutuksesta saat todistuksen.

Kerhonohjaaminen tarjoaa nuorelle haastavan ja mielenkiintoisen paikan seurakunnassa. Kerhonohjaajakoulutuksesta saat eväitä uskon elämään ja ryhmänohjaajataitoja.

Seurakunnan kerhonohjaajakoulutus toteutetaan aina syksyn aikana kahden viikon mittaisena koulutuksena (maanantaista torstaihin klo 14.30-16.30).

Koulutus seuraavan kerran syksyllä 2017

ILMOITTAUTUMAAN KOULUTUKSEEN PÄÄSET TÄSTÄ