Wanhan nuoret

Isoskoulutus 2018-2019

Mainos 2018 ISKO

Isoskoulutus alkaa taas syksyllä 2018!

Isoskoulutukseen ilmoittautuminen on alkanut!

ILMOTTAUTUMISLOMAKE Isoskoulutus 2018-2019

Koulutus koostuu kolmesta viikonloppuleiristä, joiden lisäksi on yksittäisiä tapahtumia. Kaikki tapahtumat ovat erilaisia ja isosen taitoja kehittäviä.

Isoskoulutuksessa pyrimme välttämään kotitehtäviä ja saarnan valmistelua lukuun ottamatta kaikille itsenäisestikin valmisteltaville tehtäville on varattu aikaa kokoontumisten ohjelmasta.

Koulutuksessa opetellaan yhdessä toisten kanssa vuorovaikutustaitoja, ryhmän johtamista, luovaa ilmaisua, pohditaan ongelmatilanteita ja harjoitellaan kuuntelemista ja toisen huomioonottamista. Isoskoulutukseen kuuluu kolme leiriä ja neljä erilaista tapahtumaa. Isoskurssi on oiva tapa tutustua uusiin ihmisiin ja itseensä ja oppia monia hyödyllisiä taitoja. Isoskoulutukseen pääsyn ehtona on kirkkoon kuuluminen ja rippikoulun käyminen.

Hyväksytysti suoritettu isoskoulutus antaa pätevyyden toimia isosen tehtävässä Mäntsälän seurakunnan rippikoululeireillä. Uskomme että isoskoulutuksemme hyväksytään myös muissa seurakunnissa, mutta siitä tehdään päätös aina kyseisen seurakunnan toimesta.