Wanhan nuoret

Ilmoittautuminen Mäntsälän

seurakunnan ripareille

Sähköisellä lomakkeella 4.- 18.10.2017 välisenä aikana.

ILMOTTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Lomake täytetään yhdessä huoltajan kanssa.

Ilmoittautuessa täytyy valita vähintään neljä rippikoulua. Voit ilmoittautua myös useampaan. Valitse vain sellaisia leirejä joille todella pääset. Voit valintojen jälkeen perustella toiveidesi järjestyksen!

Ryhmät täytetään ryhmätoiveita kunnioittaen ilmoittautumisajan päätyttyä, eikä ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit siis rauhassa ilmoittautua 4.-18.10.17 välisenä aikana.

Voit ilmoittautua yhdessä yhden kaverin kanssa kaverikoodilla, mikä tarkoittaa, että teidät pyritään jakamaan samaan rippikouluryhmään. Tämä tapahtuu niin, että ensin toinen ilmoittautuu sähköisesti ja saa ilmoittauduttuaan kaverikoodin, OTA KAVERIKOODI LOMAKKEEN LÄHETYKSEN JÄLKEEN TALTEEN, ja se annetaan yhdelle kaverille. Saatuaan koodin kaveri ilmoittautuu antamalla lomakkeen alussa saamansa kaverikoodin, PAINAA nappia "HAE" ja näin lomake tunnistaa ensimmäisenä ilmoittautuneen kaverin leirivalinnat, täyttää valinnat automaattisesti ja me tiedämme ketkä kaksi ovat ilmoittautuneet yhdessä rippikouluun. Kaverikoodia voi käyttää vain kerran.

Kirkkoon kuulumattomat nuoret voivat osallistua rippikouluun, jonka tarkoituksena on liittyä kirkkoon. Ilmoittautuminen tapahtuu yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Ennen ilmoittautumistilaisuutta emme ota vastaan leirille ilmoittautumisia. Ilmoittautumisajan jälkeen voi kysyä vapaita ja peruutuspaikkoja rippikoulupastorilta.

Muualla rippikoulun käyvät toimivat rippikoulunsa järjestävän tahon ohjeiden mukaan. Mäntsälän seurakuntaan tutustumisjakson merkintäkortin voi hakea kirkkoherranvirastosta arkisin klo 9-13 tai Wanhalta nuorten toiminnan aikana, jos järjestävä taho ohjeistaa näin.