Perhekerhot

Vanhemmille ja lapsille avoimet perhekerhot tarjoavat tilaisuuden tavata muita aikuisia ja lapsia sekä jakaa yhdessä arjen kokemuksia. Kerhoissa toimitaan lasten ehdoilla leikkien, laulaen ja askarrellen sekä syventyen yhdessä elämän tärkeisiin kysymyksiin. Kerhojen ohjelmassa on mm. laulu- ja hartaushetki, leikkiä, askartelua ja vapaata keskustelua lapsiperheen elämään liittyvistä asioista. Kristilliset arvot, joihin kerhotoiminta perustuu, tukevat vanhemmuutta ja antavat rohkeutta omissa kasvatusratkaisuissa.

Perhekerho kokoontuu viikoittain 2 tuntia kerrallaan. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua, voit tulla silloin kuin teille parhaiten sopii. Ohjelmasta vastaavat lastenohjaajat. Perhekerhoissa tarjotaan maksuton välipala.

PERHEKERHOT KOKOONTUVAT 12.8. alkaen seuraavasti:

MA klo 17-19 Iltaperhekerho seurakuntakeskuksen alasalissa (urheilutie 1, käynti alaparkkipaikan puolelta)

TI klo 9.30-11.30 Hyökännummen kerhotalo (Tasalantie 2)

TI klo 10-12 Toukkapiiri vanhemmille ja sylivauvoille seurakuntakeskuksen alasalissa (urheilutie 1, käynti alaparkkipaikan puolelta)

KE klo 9-11 Seurakuntakeskuksen perhekerho alasalissa (urheilutie 1, käynti alaparkkipaikan puolelta)

TO klo 9-11 Jokelanseudun perhekerho kerhotalolla (Jussilanmäki 3)

PE klo 9-11 Kaunismäen perhekerho päiväkodin kerhotliassa (Menninkäinen 2, käynti kadun puolelta)