Paula Rekolan piirtämä kuva kirkonmäeltä, jossa on vauvoja, lapsia, aikuisia ja vanhuksia yhdessä leikkimässä ja viettämässä aikaa keskenään.

Perhekerhot 

Vanhemmille ja lapsille avoimet perhekerhot tarjoavat tilaisuuden tavata muita aikuisia ja lapsia sekä jakaa yhdessä arjen kokemuksia. Kerhoissa toimitaan lasten ehdoilla leikkien, laulaen ja askarrellen sekä syventyen yhdessä elämän tärkeisiin kysymyksiin. Kerhojen ohjelmassa on mm. laulu- ja hartaushetki, leikkiä, askartelua ja vapaata keskustelua lapsiperheen elämään liittyvistä asioista. Kristilliset arvot, joihin kerhotoiminta perustuu, tukevat vanhemmuutta ja antavat rohkeutta omissa kasvatusratkaisuissa.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua, voit tulla silloin kuin itselle parhaiten sopii. Kerhojen ohjelmasta vastaavat lastenohjaajat. Perhekerhon lopuksi tarjoillaan pieni maksuton välipala. Kerhoon tullessa pestään kädet ja kerhotiloissa on käytössä käsidesiä. Ethän tule kerhoon, mikäli sinulla tai lapsella on flunssaoireita. Perhekerhoissa myös ulkoillaan sään salliessa, joten varaathan ulkoiluun sopivat vaatteet

Keväällä 2024 perhekerhot kokoontuvat seuraavasti:

Ma klo 17-19 Iltaperhekerho Koivulan kerhotalolla. 

Ti klo 10-12 Toukkapiiri seurakuntakeskuksen alasalissa (Urheilutie 1) Toukkapiiri on avoin kohtaamispaikka vauvaperheille. Toukkapiiriin voit tulla jo odotusaikana. Piirissä on usein joku vierailija kertomassa vauvaperheiden arkeen liittyvistä asioista. 

Ti klo 14-16 Perhospiiri - jatkoryhmä Toukkapiiri-iästä ohi kasvaneille 1-2-vuotiaille taaperoille ja heidän huoltajilleen seurakuntakeskuksen alasalissa. 

Ti klo 9.30-11.30 Hyökännummen perhekerho kerhotalolla (Tasalantie 2). 

Ke klo 9-11 Seurakuntakeskuksen perhekerho alasalissa (Urheilutie 1). 

To klo 9-11 Arola-Jokelanseudun perhekerho Arolan koululla (Arolan kylätie 143). 

Perhekerhojen kevätkausi päättyy 17.5. Talvilomaviikolla (vko 8) ja hiljaisella viikolla (vko 13) ei ole kerhoja. 

Tervetuloa!