Perhekerhot 

Vanhemmille ja lapsille avoimet perhekerhot tarjoavat tilaisuuden tavata muita aikuisia ja lapsia sekä jakaa yhdessä arjen kokemuksia. Kerhoissa toimitaan lasten ehdoilla leikkien, laulaen ja askarrellen sekä syventyen yhdessä elämän tärkeisiin kysymyksiin. Kerhojen ohjelmassa on mm. laulu- ja hartaushetki, leikkiä, askartelua ja vapaata keskustelua lapsiperheen elämään liittyvistä asioista. Kristilliset arvot, joihin kerhotoiminta perustuu, tukevat vanhemmuutta ja antavat rohkeutta omissa kasvatusratkaisuissa.

Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua, voit tulla silloin kuin itselle parhaiten sopii. Kerhojen ohjelmasta vastaavat lastenohjaajat. Perhekerhon lopuksi tarjoillaan pieni maksuton välipala. Kerhoon tullessa pestään kädet ja kerhotiloissa on käytössä käsidesiä. Ethän tule kerhoon, mikäli sinulla tai lapsella on flunssaoireita. Perhekerhoissa myös ulkoillaan sään salliessa, joten varaathan ulkoiluun sopivat vaatteet

Syksyllä 2023 perhekerhot kokoontuvat 9.8.alkaen seuraavasti:

Ma klo 17-19 Iltaperhekerho Koivulan kerhotalolla

Ti klo 10-12 Toukkapiiri seurakuntakeskuksen alasalissa (Urheilutie 1) Toukkapiiri on avoin kohtaamispaikka vauvaperheille. Toukkapiiriin voit tulla jo odotusaikana. Piirissä on usein joku vierailija kertomassa vauvaperheiden arkeen liittyvistä asioista.

Ti klo 9.30-11.30 Hyökännummen perhekerho kerhotalolla (Tasalantie 2)

Ke klo 9-11 Seurakuntakeskuksen perhekerho alasalissa (Urheilutie 1)

To klo 9-11 Arola-Jokelanseudun perhekerho Arolan koululla (Arolan kylätie 143)

Pe klo 15-16.30 Muksunurkka Ankkurissa (Keskuskatu 11) Muksunurkka on perheiden avoin kohtaamispaikka, jossa lapset saavat leikkiä sillä aikaa kun aikuiset voivat juoda rauhassa kupin kahvia ja jutella muiden aikuisten kanssa. Muksunurkkaan voitte poiketa hetkeksi tai koko aukiolon ajaksi.  

Tervetuloa!