Keskusteluapua ja vertaistukea

Me haluamme olla tukenasi silloin, kun kaipaat kuuntelijaa tai haluat pohtia sinulle tärkeitä kysymyksiä luottamuksella toisen ihmisen kanssa. Meitä seurakunnan työntekijöitä sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus ja tarjoamamme keskusteluapu on täysin maksutonta. 

Diakoniatyöntekijä

...tukee sinua elämän haasteissa ja kriiseissä, oli kyse sitten yksinäisyydestä, sairaudesta, taloudellisista ongelmista, ihmissuhdepulmista tai hengellisestä hädästä. Hänen kanssaan voit keskustella elämäntilanteestasi ja selvittää asioitasi luottamuksellisesti. Yhdessä on helpompi etsiä ratkaisuvaihtoehtoja. Diakoniatyöntekijän kanssa pääsee keskustelemaan varaamalla ajan puhelimitse tai sählöpostilla.

Papit

...ovat käytettävissä henkilökohtaiseen keskusteluun, kun haluat jutella elämäntilanteestasi tai sinua mietityttävistä hengellisistä asioista. Pappia voi lähestyä esimerkiksi jumalanpalveluksen tai muun seurakuntamme tilaisuuden jälkeen.

Palveleva puhelin ja netti

... tarjoavat luottamuksellista keskusteluapua nimettömänä ilta- ja yöaikaan. Kirkon keskusteluapua lisätiedot ja yhteystiedot

Vertaistuki - apua, tukea, kokemusten vaihtoa

Täältä löydät tietoa erilaisista vertaistukiryhmistä ja vertaistoiminnasta. Jos et löydä itsellesi sopivaa vertaistuen muotoa, ota rohkeasti yhteyttä diakoniatyöntekijöihin ja kerro toiveistasi.

 

Ota yhteyttä

johtava diakoniatyöntekijä, kehitysvammaistyö

Opintovapaalla 31.5.2021 asti.

vs. johtava diakoniatyöntekijä, diakoninen perhetyö, isät ja lapset, miestyö

viran sijainen, johtava diakoniatyöntekijä 31.5.2021 asti

parisuhdetuki, mielenterveystyö, kriisityö

Facebook: Keski-Uudenmaan iskät- vertaisryhmä https://www.facebook.com/groups/kuiskat