Sukututkimus

Sukututkimusta tai tieteellistä tutkimusta varten laadittujen todistusten maksut.

Sukututkimusta tai tieteellistä tutkimusta varten laadittujen todistusten perusmaksu on 45 euroa. Mikäli todistuksen laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksua 20 euroa jokaiselta alkavalta 30 minuutin jaksolta.

Toimitusmaksu

Todistuksesta peritään toimitustavasta riippumatta toimitusmaksua 5,50 euroa, joka sisältää myös laskutuksen. Jos lasku lähetetään asiakkaan pyynnöstä eri osoitteeseen kuin todistus, veloitetaan sekä laskutuksesta että todistuksen toimituksesta 5,50 euroa. Postiennakolla lähetettävästä todistuksesta peritään postiennakkomaksu. Todistuksen lähettämisestä ulkomaille peritään lisäksi posti- ja pankkipalvelumaksut. Maksukehotuksesta veloitetaan 5 euroa.

Kirkonkirjat

Mäntsälän seurakunnan kirkonkirjat ovat kirkkoherranvirastossa 1840-luvulta, sitä aikaisemmat ovat Kansallisarkistossa Hämeenlinnassa. Sukututkimukseen tarvitsemme aina kirjallisen pyynnön, jonka voi tehdä alla olevalla verkkolomakkeella tai tulostamalla lomakkeen, jonka postittaa tai tuoda mukanaan kirkkoherranvirastoon.  Sukututkimusta voi tehdä myös itse lain sallimissa puitteissa sukututkijoita varten olevista mikrofilmeistä. Ajan itsenäistä sukututkimusta varten voi tilata kirkkoherranvirastosta p. 019 5607 500.

Sukututkimuspyyntö

Sukututkimuspyyntölomake

Tällä lomakkeella voit lähettää sukututkimuspyynnön Mäntsälän seurakuntaan.

nykyinen ja entiset
Esim. missä asui, milloin muutti ja mistä/minne
Perustietojen lisäksi pyydän tiedot seuraavista viitehenkilöistä:
Perustietoja ovat nimet, syntymäaika ja -paikka, mahdollinen kuolinaika ja -paikka, muuttoajat ja siviilisääty.
Pyydän merkitsemään, mikäli seuraavia tietoja löytyy:
Mikäli haluat rajata selvityksen laatimiseen käytettävän ajan pituutta maksimi minuutti/tuntimäärään, kirjoita siitä tähän.
Sukututkimuksen toimittaminen
Valitse seuraavista sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto
Voit ladata tähän sukututkimukseen tarvittavat perustelut tilaukselle.