Tarja Meijer

Voit katsoa esittelyvideon myös YouTubestaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Olen Tarja Meijer, kahden lapsen äiti ja mieheni aikuisten lasten lapsien mummi. Olen Mäntsälän seurakunnan varhaiskasvatuksen pappi. Perheemme asuu täällä Mäntsälässä, ja olen työskennellyt kotiseurakunnassani kahdeksan vuotta. Viihdyn täällä oikein hyvin! Pappina olen ollut 23 vuotta. Viimeiset 4,5 vuotta olen työskennellyt myös Espoon hiippakunnan tuomiokapitulissa pappisasessorina piispan apuna.  

Minkälaisen kirkkoherran Mäntsälän seurakunta sinusta saisi?

Olisin kirkkoherrana helposti lähestyttävä, aidosti välittävä ja avoin kuuntelemaan seurakuntalaisia. Pyrin olemaan oikeudenmukainen ja reilu sekä rakentamaan yhteyttä erilaisten ihmisten välillä. Haluan edistää erilaisilla tavoilla mäntsäläläisten hyvää. Olen määrätietoinen ihminen ja sitoutunut kirkon sanomaan. Kunnioitan ja arvostan perinteitä, mutta haluan myös etsiä uudenlaisia tapoja evankeliumin ilon ja toivon välittämiseen. 

Mitä annettavaa seurakunnalla on mäntsäläläisille?

Minulle on tosi tärkeää, että seurakunta elää mukana sekä ihmisten arjessa että juhlassa, iloissa ja suruissa, rinnalla kulkijana. Seurakunta on välittävä yhteisö, joka antaa monenlaista turvaa erilaisissa elämäntilanteissa. Moni ihminen kaipaa evankeliumin lohdutusta ja toivon sanomaa. Seurakuntana me olemme välittämässä sanomaa Jumalan rakkaudesta ja pelastuksesta. 

Kuvaile kolmella sanalla Mäntsälästä nousevia mielikuviasi

Kyllä minulle ensimmäisenä Mäntsälästä tulevat mieleen kauniit kylät, koti ja Mäntsälän yhteisöllisyys.

Tärkeä Raamatun kohta

Kirje galatalaisille 6: 2. Lue Raamatun kohta täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Pidä lyhyt saarna hengellisen ajattelusi ytimestä

Särkynyt saa turvan Kristuksen haavoissa, armon kokemus syvenee toisten särkyneiden rinnalla.

Tarja Meijerin kasvokuva.
Tarja Meijer