Ahvenlammen leirikeskuksen laituri ja lampi kesällä.

Leirit ja retket

Ilmoittautumista vaativat leirit ja retket löytyvät kootusti tältä sivulta.

______________________________________________________________

1.-4. luokkalaisten kevätleirit 1.-3.3. ja 22.-24.3.

Keväällä järjestetään kaksi 1.-4. luokkalaisten leiriä samalla sisällöllä, jotta leiripaikka voidaan tarjota mahdollisimman monelle. Leiri-ilmoittautumisen yhteydessä tulee siis valita kummalle leireistä ensisijaisesti haluaisi osallistua. Sama leiriläinen voi osallistua vain yhdelle leirille. Leirimaksu 20€.

Leirillä askarrellaan, ulkoillaan, pelaillaan, leikitään, raamistellaan ja hiljennytään hartauksiin.

Ilmoittautuminen leirille aukeaa 1.2. klo 8 ilmoittautua voit tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä Ilmoittautuminen päättyy 15.2. Lisätietoja leireistä Katrilta 040 7433257

_______________________________________________________________________

5.-7. luokkalaisten Tammileiri 26.-28.1.2024

Perinteistä talvileirin ohjelmaa 5.-7. luokkalaisille Ahvenlammen leirikeskuksessa Mäntsälässä. Ulkoilua, askartelua, pelejä ja leikkejä, hartautta, raamista ja herkullista ruokaa. Ja tietysti kavereita! Näistä on hyvä leiri tehty! Leirimaksu 20€. Leirin imoittautuminen alkaa 1.1.2024. Ilmoittautumaan tästä linkistä!Linkki avautuu uudessa välilehdessä Lisätiedot Mikalta 7.1.alkaen. 

Tervetuloa äitien ja lasten leirille
Norsuja, Ilmapallot, Rakkaus, Sydän

Talven aikana seurakunta järjestää kolme eri leiriä äideille ja lapsille. Leireillä askarrellaan, ulkoillaan, pelaillaan, vietetään ehtoollishetkeä, saunotaan ja tehdään paljon muutakin mukavaa. Leirille mahtuu mukaan n. 8 äitiä lapsineen.

Leirit on jaettu kahteen ikäryhmään. Marraskuun leirille toivotamme tervetulleeksi äitejä ja kouluikäisiä lapsia. Helmikuun leirille toivotamme tervetulleeksi äitejä ja alle kouluikäisiä lapsia. Jos perheessä on sekä kouluikäisiä että alle kouluikäisiä lapsia voi miettiä kumpi leiri vastaisi enemmän perheen tarpeeseen. Askaerteluja ja muuta tekemistä suunnitellaan lasten ikä huomioiden. Äiti voi ilmoittautua lastensa kanssa vain yhdelle leirille. Näin mahdollisimman moni pääsisi leirille mukaan.

Äitien ja alle kouluikäisten lasten leiri pidetään 9.-11.2.2024 Ahvenlammen leirikeskuksessa. Leirin hinta on 50e/perhe (2-4 henkilöä). Ilmoittautuminen aukeaa 8.1.2024. 

Lisätietoja leiristä voit kysyä Piia Muurikaiselta p. 040 743 3256 tai Katri Vuoriolta p. 040 7433257

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

________________________________________________________________________