Arkiretriitti

Verkossa

Paastonajan arkiretriitti Facebookissa ja verkkosivuilla.

Paastonajan arkiretriitti-ryhmän "Jeesuksen kanssa yhtä matkaa" kokoontuu Facebookissa. Tämä ryhmä on arkiretriittiä ja hiljentymistä varten. Arkiretriitin ideana on päivittäinen hiljentyminen rukouksessa raamatuntekstin tai kuvan äärellä.
Ryhmän seinällä jaetaan arkiretriitin päivittäiset materiaalit, raamatuntekstit, rukoukset, kuvat ja meditaatioajatukset. Ryhmässä voidaan käydä keskustelua päivittäisestä hiljentymisestä ja sen herättämistä ajatuksista. Keskustelu on luottamuksellista. Löydät ryhmän Facebookista nimellä Arkiretriitti - Mäntsälän seurakunta. Liity rohkeasti mukaan! Omatoimista hiljentymistä tukemaan arkiretriittimateriaalit julkaistaan maanantaisin myös seurakunnan verkkosivuilla.