Hiljaisuuden jooga

pe 9.12. klo 17.00
Lumpeen lehti ja kukka

Wanha

Tervetuloa Hiljaisuuden joogaan® rukoilemaan ja hiljentymään kolmena perjantaina 11.11., 25.11. ja 9.12. klo 17 alkaen Wanhalle (Nordenskiöldintie 1). Hiljaisuuden jooga® on rukousta, lähentymistä Jumalan kanssa. Jokainen voi osallistua Hiljaisuuden joogaan®, eikä siitä tarvitse olla aiempaa kokemusta. Jos ajattelet, ettet ole riittävän taipuisa tai notkea joogaamaan, niin tule silti! Tässä harjoituksessa ovat läsnä armollisuus sekä kehon kunnioitus.

Tarvitset mukaasi joogamaton, vesipullon, joustavat vaatteet sekä lämmintä päälle. Lopuksi voit jäädä halutessasi teelle.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot 8.11. mennessä tekstiviestillä tai Whatsappilla p. 040 538 5613 seurakunnan nuorisotyönohjaaja Heidi Koskenniemelle, joka ohjaa Hiljaisuuden joogan®. (Heidi on lomalla 22.-27.10. ja palaa asiaan 28.10. lähtien). Ryhmään mahtuu 12 henkilöä. Maksuton.

Hiljaisuuden jooga® on sairaalapappi, joogaopettaja Heli Harjunpään kehittämä kristillisen joogan muoto, jossa yhdistyvät kehollinen harjoitus, mielen rauhoittuminen ja hengellisyys.

"Ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli? Tämän Hengen on Jumala antanut asumaan teissä. Tuottakaa siis ruumiillanne Jumalalle kunniaa!" (1. Kor. 6:19-20)

Tervetuloa!

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä