Usko elämän arjessa -ilta

Mies yksin talvisella sillalla

Seurakuntakeskus

Matalan kynnyksen opetussarja, Usko elämän arjessa toteutuu viitenä peräkkäisenä (ei hiihtolomaviikolla) torstaina. Aloitamme illat iltapalalla. Sitten kuulemme pienen opetuksen, josta menemme pienryhmiin keskustelemaan aiheesta. Lopetamme illat yhteiseen kokoontumiseen ja loppuhartauteen. Ei ilmoittautumista, voit tulla osaan opetusilloista tai jokaiseen.
Iltoja juontaa pastori Juha Ijäs ja lähetyssihteeri Outi Paukkunen.
Tervetuloa!

Tämän illan aiheesta opettaa Jussi Seppälä, Eikö suora yhteys riitä? - Sana, kaste ja ehtoollinen eli armonvälineet.
Kaikki kastetut pääsevät taivaaseen - vai pääsevätkö? Entä onko ehtoollinen kirkkoruhtinaiden keksintöä? Raamattu ei ole yksi kirja, vaikka se on juuri sitä. Miten tuhansien vuosien aikana kirjoitettu kokoelma voisi olla Jumalan puhetta meille?