Miestenpäivä Ahvenlammella

su 10.3. klo 11.00
Kasvokuva Niko Ijäksestä.

Ahvenlammen leirikeskus

Miesten oma iltapäivä Ahvenlammella su 10.3. klo 11 alkaen. Myös isät lastensa kanssa ovat tervetulleita! Teemana on Iloa arkiliikunnasta - arkiliikunnan merkitys eri-ikäisten miesten hyvinvoinnille ja terveydelle. Päivästä saa "evästä" niin vatsalle, liikkumiseen kuin arjen haasteisiinkin.

Tapahtuma alkaa ruokailulla kello 11, jonka jälkeen puhutaan arki-liikunnasta ja kuullaan käytännön harjoitusvinkkejä. Paikan päällä on myös mahdollisuus kuntotestaukseen. Osallistujia ohjaamassa on urheiluvalmentaja Niko Ijäs (kuvassa), jolta saa neuvoja arkiliikunnan edistämiseen omien tavoitteiden mukaan. Päivän aikana liikutaan oman kunnon mukaan!

Lisäksi pohditaan kristityn vaellusta ja kuntoilua yhdistäviä elementtejä miehen elämässä mm. mietiskelyn ja Raamatun tekstien pohjalta.

Päivä päättyy saunomiseen, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä klo 17 kirkkoon Pekka Simojoen & Sami Aspin maksuttomaan konserttiin.

Paikalla ovat Juhat Ijäs ja Paukkunen sekä Timo Naapuri. Ei etukäteisilmoittautumista, mutta mikäli tarvitset erityisruokavaliota, ilmoita siitä mieluiten kaksi viikkoa ennen Timo Naapurille p. 040 743 3262 tai Juha Ijäkselle p. 040 772 9319.

Lämpimästi tervetuloa!
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä