J. S. Bach: Johannes-passio

Mäntsälän kirkon seinämaalausten lammas, lintu ja risti.

Kirkko

Johannes-passio Mäntsälän kirkossa palmusunnuntaina 24.3.2024 klo 16. Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 €. Kesto noin 2 tuntia. Huom! Aloitusaika jo klo 16. Teoksen esittää Mäntsälän seurakunnan Oratoriokuoro yhteistyössä Vokaaliyhtye Incanton ja Kamariorkesteri Refugium musicumin kanssa. Jukka Jokitalo johtaa konsertin. Rooleissa laulavat Eero Hartikainen evankelistana, Kalle Virta Jeesuksena ja Toni Hintsala Pilatuksena. Muita solisteja ovat Minna Blom, Enni Pöykkö sekä Natalia Vinogradova. Kuoro tulkitsee juutalaisten repliikit sekä kauniit koraalit.

Esiintyjät:

Jukka Jokitalo, kapellimestari
Mäntsälän seurakunnan Oratoriokuoro,
valmennus Mirjam Odé
Vokaaliyhtye Incanto ja Kamariorkesteri Refugium musicum, valmennus Jukka Jokitalo

Eero Hartikainen; evankelista, tenoriaariat
Kalle Virta; Jeesus, bassoaaria
Toni Hintsala; Pilatus, bassoaariat
Enni Pöykkö ja Minna Blom, sopraanoaariat
Natalia Vinogradova, alttoaariat

Tulevana pitkäperjantaina tulee kuluneeksi 300 vuotta siitä, kun teos esitettiin ensimmäisen kerran. Ensiesitys tapahtui Leipzigin Pyhän Nikolauksen kirkossa pitkäperjantaina vuonna 1724.

Lämpimästi tervetuloa!
  • Musiikki Musiikki