Avoimet työpaikat

Tervetuloa työskentelemään Mäntsälän seurakuntaan. Ilmoitamme avoimista työpaikoista kotisivuillamme, kirkkoherranviraston ilmoitustaululla, Oikotien sivuilla tyopaikat.oikotie.fi/Linkki avautuu uudessa välilehdessä ja kirkon rekrytointisivuilla evl.fi/rekrytointiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tällä hetkellä Mäntsälän seurakunnan hautaustoimi hakee päätoimista hautausmaatyöntekijää

Hautausmaatyöntekijän tehtäviin kuuluu haudankaivuutehtävät sekä hautausmaiden, kiinteistöjen piha-alueiden hoito- ja kunnossapitotehtävät. Työ sisältää sekä käsin tehtävää että konetyöskentelyä (traktori, kaivuri) joten tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä pienimuotoisten konehuoltojen hallintaa, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävä edellyttää B-luokan ajokorttia. Oman auton käyttö välttämätön.

Valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 402 mukainen. Peruspalkka on 2070,01 € / kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan edellytysten täyttyessä henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu hakijan työkokemukseen ja on enintään 15 % peruspalkasta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset liitteineen voit lähettää 24.11.2021 klo 12 mennessä sähköisesti sari.sievanen-hallstrom@evl.fi tai postitse osoitteeseen Mäntsälän seurakunta / Sari Sievänen-Hallström, Urheilutie 1, 04600 Mäntsälä. Työ alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa seurakuntapuutarhuri Sari Sievänen-Hallström p. 040 511 4874.

kirkon ikkuna