Avoimet työpaikat

Tervetuloa työskentelemään Mäntsälän seurakuntaan. Ilmoitamme avoimista työpaikoista kotisivuillamme, kirkkoherranviraston ilmoitustaululla, Oikotien sivuilla tyopaikat.oikotie.fi/Linkki avautuu uudessa välilehdessä ja kirkon rekrytointisivuilla evl.fi/rekrytointiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Espoon hiippakunnan tuomiokapituli julistaa haettavaksi Mäntsälän seurakunnan kirkkoherran viran

Vaali toimitetaan välillisenä vaalina eli kirkkoherran valitsee kirkkovaltuusto.

Hakuaika virkaan alkaa perjantaina 20.8.2021 ja päättyy maanantaina 20.9.2021 klo 15.00. Espoon hiippakunnan tuomiokapitulille osoitetut hakemukset tulee jättää ensisijaisesti KirkkoHR-järjestelmän kautta. Toissijaisesti hakemuksen voi toimittaa osoitteeseen: Espoon hiippakunnan tuomiokapituli, Kirkkokatu 10, 02770 Espoo tai sähköposti: espoo.tuomiokapituli@evl.fi.

Lisätietoja antaa:
kirkkoherra Mikko Seppälä / mikko.seppala@evl.fi, 040-743 3250
vaalin valmistelija, kirkkoherra Ari Tuhkanen / ari.tuhkanen@evl.fi, 040 704 1630
notaari Pilvi Keravuori / pilvi.keravuori@evl.fi, 050 462 8616

Lue koko ilmoitus