Uutislistaukseen

Kuorot alkavat syyskuussa – tule rikastuttamaan musiikkitoimintaamme omalla äänelläsi

Kuoro laulaa kirkon parvella kirkkoherra Mikko Seppälän lähtömessussa.

Seurakunnan kuorotoiminta alkaa normaalisti syyskuun alusta. Mäntsälän seurakunnassa on musiikkitoimintaa kaikenikäisille. Kaikki musiikkiryhmät ovat osallistujille maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

Lapsikuoro

Maanantaina 5.9. klo 18–18.45 kokoontuu kirkossa lapsikuoro, johon ihan kaikki 1.–9.-luokkalaiset tytöt ja pojat ovat tervetulleita. Lapsikuoro kokoontuu viikoittain kirkossa ja vetäjänä toimii kirkkomuusikko Enni Pöykkö p. 044 557 0908. Ilmoittautuminen on ensimmäisen harjoituksen alussa kirkossa, mutta myöhemminkin pääsee mukaan. Tervetuloa!

Oratorio-kuoro

Mäntsälän seurakunnan Oratoriokuoro valmistelee tällä hetkellä J. S. Bachin Johannes-passiota, joka esitetään palmusunnuntaina 2.4.2023 klo 18 Mäntsälän kirkossa. Kuoroa johtaa kanttori Mirjam Odé. 

Kirkkokuoro

Kirkkokuoro aloittaa ke 7.9. klo 18 kahveilla seurakuntakeskuksen isossa salissa ja siihen toivomme nykyisten erinomaisten laulajien lisäksi myös uusia jäseniä kaikkiin ääniin, etenkin sopraanoon. Emme edellytä nuotinlukutaitoa, mutta tarkkaa sävelkorvaa ja iloista mieltä. Kirkkokuoron ohjelmisto on klassista kirkkomusiikkia eri aikakausilta ja kirkkovuoden ajankohtien musiikkia, sillä esiinnymme kirkkovuoden keskeisimmissä juhlamessuissa. Jatkamme Johanna Linnan Kuoromessua n:3 ja esiinnymme yhdessä soitinyhtyeen kanssa adventin Hoosianna-konsertissa. Tutustumme Kirkon juhlien ohjelmistoon. Mikäli koronatilanne antaa myöten, käymme kuuntelemassa jonkun tasokkaan klassisen konsertin Lahdessa tai Helsingissä. Sekä työ- että eläkeikäiset laulajat ovat sydämellisesti tervetulleita! 

Päiväkuoro

Päiväkuoro aloittaa kahveilla ke 7.9. klo 12.30–14 seurakuntakeskuksen isossa salissa. Kuoro laulaa yksiäänisesti hengellisiä lauluja ja vierailee palvelutaloilla ja palvelupäivissä, mikäli koronatilanne sen sallii. Tähän kuoroon kutsumme erityisesti eläkeläisiä. Sydämellisesti tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Gospel Mäntsälä

Gospel Mäntsälä aloittaa jo pe 19.8. klo 18 Mäntsälän kirkossa. Kuoro esiintyy Tuomasmessuissa ja konserteissa, muun muassa adventin Hoosianna-konsertissa. Kuoron ohjelmisto koostuu suomenkielisestä hengellisestä musiikista. Tällä hetkellä on tekeillä Pekka Itkosen säveltämä ja Riikka Näätäsen sanoittama Kohti valoa -messu, joka levytetään syksyllä. Kuoron kanssa esiintyy usein ammattimuusikoista koostuva bändi ja sitä johtaa director cantus Pekka Itkonen. Musikaaliset nuoret ja aikuiset tervetuloa mukaan! 

Toivevirsikerho

Toivevirsikerhoon voi tulla laulamaan yhdessä ja toivomaan mielivirsiään. Se toimii Keskustiellä Ankkurissa to 15.9. klo 14. Pidetään turvavälit, niin uskalletaan osallistua.

Tule rikastuttamaan musiikkitoimintaamme omalla äänelläsi!

Innokasta osallistumista toivoen kanttorit
Johanna Linna ja Mirjam Odé

1.8.2022 15.32