Mäntsälän kirkon ikkuna

Kesän jumalanpalvelukset

26.5.2020 14.41

Ajalla 7.6. – 26.7.2020 Mäntsälän kirkossa vietetään jumalanpalveluksia huomioiden kokoontumisrajoitukset.

Kirkkoon voidaan ottaa sisälle noin 100 henkilöä, jolloin voidaan taata riittävät turvavälit. Samaan perhekuntaan kuuluvien osalta turvavälejä ei tarvita. Kirkossa on merkityt istumapaikat, joille osallistujien tulee istua. Turvavälit tulee huomioida kaikessa toiminnassa jumalanpalveluksessa.

Jumalanpalvelukset vietetään enimmäkseen messuina eli ehtoollisjumalanpalveluksina. On tärkeää, että osallistujat noudattavat kirkossa ehtoollisen jakamiseen liittyviä ohjeita.

Jumalanpalvelukset ovat edelleen pääasiallisesti nähtävissä nettilähetyksinä. Kirkossa on ohjeistus siitä, jos haluaa varmistua, ettei näy kuvissa. Ehtoollisen viettoa ei kuvata.

Jos et voi rajoitusten vuoksi osallistua jumalanpalveluksen, mutta tahdot ehtoollisen, se voidaan tuoda sinulle kotiin. Tällöin ole kyseisellä viikolla yhteydessä diakonian päivystävään puhelimeen arkena klo 9-16, p. 019 5607 536.

Seurakunta seuraa jatkuvasti koronaan liittyviä ohjeistuksia ja muutokset niiden myötä ovat mahdollisia.

Tervetuloa kirkkoon!