Mäntsälän kirkko sisältä

Jumalanpalvelukset avautuvat tietyin rajoituksin 1.6. alkaen

2.6.2021 10.24

Mäntsälän kirkon jumalanpalvelukset avautuvat seurakuntalaisille kesäkuun alusta lähtien. Jumalanpalveluksiin voi osallistua Espoon hiippakunnan ohjeiden mukaisesti noin 50 seurakuntalaista. Koronarajoitusten muuttuminen on mahdollistanut jumalanpalvelusten avaamisen rajatulle joukolle seurakuntalaisia.

Osallistujat ohjataan kirkossa istumaan terveysturvallisesti ja turvavälit säilytetään koko jumalanpalveluksen ajan. Maskisuositus on voimassa kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa. Ehtoolliselle on mahdollista osallistua messun yhteydessä.

Jumalanpalveluksiin osallistuminen on ollut keväällä mahdollista ainoastaan verkkolähetysten kautta. Jumalanpalvelusten suorat lähetykset jatkuvat edelleen. Lähetyksiä voi katsoa seurakunnan YouTube-kanavalla. Linkki lähetykseen julkaistaan mantsalanseurakunta.fi etusivulla ja Facebookissa ennen tapahtuman alkua. Jumalanpalveluksen tallenne on katsottavissa suoran lähetyksen jälkeen.

Katso jumalanpalveluksia Mäntsälän seurakunnan YouTube-kanavalla