Kerhot

Kerholainen tekee suklaaleivosta.

Kerhot alkavat viikolla 39.

Ilmoittaudu kehroihin tästä

Välipala-kokkikerho 4-7 -luokkalaisille

Kerhossa kokkaillaan erilaisia välipaljoja viikottain. Kokkailun lisäksi kerhossa leikitään, pelaillaan ja askarrellaan eri kerhokerroilla sen mukaan miten kokkaamiselta jää aikaa.

Kerho kokoontuu tiistaisin klo 15.00-16.30 Kerhokulmassa (os. Urheilutie 1 Seurakuntakeskuksen kansalaisopiston puoleisessa päädyssä)

Kerho on täynnä

Liikuntakerho 1-7-luokkalaisille

Liikuntakerhossa pelaillaan ja leikitään sekä liikutaan eri liikuntalajien puitteissa.  Kerhossa tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet ja oman juomapullon. Kerossa ollaan paljain jaloin tai tossut jalassa. Ei sisäpelikengillä.

Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 Wanhan salissa (os. Nordenskiöldintie 1)

Nummisen sählykerho 1-7-luokkalaisille

Sählykerhossa pelataan pääsääntöisesti sählyä. Tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät sekä oman juomapuollon. Oman mailan saa ottaa mukaan. Kerhossa on myös lainamailoja saatavana.

Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.00-18.30 Nummisten koulun salissa. Kulku saliin koulun takaa alapihalta. (os. Ojankulmantie 24 Numminen)

Laulukerho yli 6-vuotiaille

Eskarilaisille ja ala-asteikäisille

Torstaisin klo 16.30-17.30 kirkossa

Laulukerhossa harjoitellaan virsiä ja lasten lauluja sekä opetellaan ryhmässä laulamista. Harjoittelemme "puhtaasti" laulamista sekä rytminkäyttöä. Kerho kokoontuu viikoittain.

Kerho esiintyy myös mm. perhemessuissa, mukulamessussa, taaperokirkossa, vauvakirkossa sekä adventin ja joulun perhetilaisuuksissa.

Vetäjänä toimii kanttori Mirjam Odé.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen harjoitusten yhteydessä.

Makeat leivonnaiset - kokkikerho 1-3-luokkalaisille

Kerhossa leivotaan erilaisia makeita leivonnaisia joka viikko. Leipomisen lisäksi kerhossa leikitään, pelaillaan ja askarrellaan eri kerhokerroilla sen mukaan miten kokkaamiselta jää aikaa.

Kerho kokoontuu perjantaisin klo 15.45-17.15 Kerhokulmassa (os. Urheilutie 1 Seurakuntakeskuksen kansalaisopiston puoleisessa päädyssä)

Kerho on täynnä

Mylliksen sählykerho 1-6-luokkalaisille

Kerho kokoontuu perjantaisin klo 15.30-16.30 Myllymäen koulun liikuntasalissa (os. Vanha Porvoontie 21)

Ilmoittautuminen

Kaikkiin kerhoihin tulee ilmoittautua. Kerhokauden aikana seuraamme osallistujien määrää ja ilmoitamme varasijoilla olijoille mikäli kerhoon vapautuu paikka.

Syksyn kerhoihin ilmoittautuminen alkaa 10.9. Ilmoittaudu tästä

Kerhokulmassa pidettävät kokkailua ja ruuanlaittoa sisältävät kerhot pystyvät huomioimaan laktoosittoman valmistustavan. Muita ruoka-aineallergioita ei valitettavasti pystytä huomioimaan. Kerhonohjaajilla ei ole tarvittavaa pätevyyttä eikä tietoa eri ruoka-aineallergioista, jotta kokkailu olisi turvallista.

Kerhon ohjaaminen

Kiinnostaisiko sinua toimia kerhonohjaajana?