Mäntsälän seurakunnan kesä- ja kausityöntekijöiden haku hautausmaatyöhön

Mäntsälän seurakunta hakee kesä- / kausityöntekijöitä hautausmaatyöhön 1–6 kuukauden pituisiin työsuhteisiin.

Tehtäviin kuuluu seurakunnan hautausmaan ja kiinteistöjen ulkoalueiden hoito- ja kunnossapitotöitä sekä hautainhoitorahaston sopimushoitohautojen hoitotöitä, mm. haravointia, istutusta, kitkemistä ja nurmikon leikkaamista.

Kausityöntekijöiltä edellytämme pääsääntöisesti 18 vuoden ikää, mutta palkkaamme myös 1–3 alle 18-vuotiasta, mutta vähintään 16 vuoden ikäistä 1 kuukauden työsuhteeseen.

Arvostamme alan koulutusta ja työkokemusta viheralalta. Lisäksi sinulla on valmiudet työskentelyyn itsenäisesti ja ryhmässä. Työaika kolmen viikon jaksotyössä on 114 tuntia 45 minuuttia.

Hakemuksen voi täyttää tällä sivulla tai lähettää sähköpostilla hautausmaavastaava Henry Salolle osoitteeseen henry.salo@evl.fi. Hakemukset tulee lähettää 29.2.2024 mennessä. Työpaikkoja täytetään jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemus kesätyöhön Mäntsälän seurakuntaan 2024

Haen työhön hautausmaalle
Ajokortti
Kirjoittamalla tähän nimesi todistat antamasi tiedot oikeiksi.

Lomake on vastaanotettu onnistuneesti, kun lomakkeen lähettämisen jälkeen avautuu uusi sivu, jossa lukee, että tietojesi vastaanottaminen onnistui. Jos et saa ilmoitusta, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen henry.salo@evl.fi.