Jäätyneet lehdet

Ikäihmisille

Seurakunta kutsuu ikäihmisiä lämpimästi mukaan eri tilaisuuksiin ja toimintaan. Seurakunnan koko tapahtumakirjon lisäksi tarjolla on myös erityisesti ikäihmisille suunnattua toimintaa. Siitä vastaa diakoniatyö.

Tarjolla on muun muassa:

• ikäihmisten Palvelupäivä seitsämän kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin
  • ikäihmisten kirkkopyhä lokakuussa
  • kevätretki Mäntsälän ulkopuolelle
  • kolme leiripäivää seurakunnan leirikeskuksessa
  • diakoniatyöntekijöiden ja muiden työntekijöiden vierailut, kotikäynnit ja yhteydenpito koteihin ja laitoksiin

Korona epidemia muuttaa arkeamme ja toimintaamme. 27.11.2020 voimaan tulleiden määräysten vuoksi seurakunta joutuu lopettamaan kaiken kokoavan toiminnan 20.12.2020 asti. Tänä aikana tuotamme verkkosisältöä. Mm. jumalanpalvelukset striimataan vuoden 2020 loppuun saakka. Verkkosisällön löydät seurakunnan facebook- ja instagram tileiltä sekä seurakunnan YouTube-kanavalta.

Seurakunta haluaa omaltaosaltaan olla suojelemassa riskiryhmiä ja näin estämässä epidemian laajempaa leviämistä. Toivomme, että näiillä toimenpiteillä voimme omalta osaltamme edesautta hieman vapaamman joulun viettoa. Seuraamma Etelä-Suomen aluehallintoviraston ja Keusoten ohjeistuksia ja arvioimme joulunajan tapahtumia niiden valossa myöhemmin.

Me seurakunnan työntekijät haluamme kulkea kanssasi myös tänä aikana. Ota rohkeasti yhteyttä!