Seurakunta kutsuu ikäihmisiä

mukaan eri tilaisuuksiin ja toimintaan. Seurakunnan koko tapahtumakirjon lisäksi tarjolla on myös erityisesti ikäihmisille suunnattua toimintaa. Siitä vastaa diakoniatyö.

Tarjolla on muun muassa:

• ikäihmisten tapahtuma seitsämän kertaa vuodessa
  • ikäihmisten kirkkopyhä lokakuussa
  • kolme leiripäivää seurakunnan leirikeskuksessa
  • diakoniatyöntekijöiden ja muiden työntekijöiden vierailut, kotikäynnit ja yhteydenpito koteihin ja laitoksiin

Tervetuloa mukaan!

Kokoontumisrajoitukset ovat päättyneet ja olemme aloittaneet toimintaamme. Tilojen käyttöä koskevat tartuntalain yleiset hygieniavaatimukset ja maskisuositus ovat edelleen voimassa'. Pyrimme tarjoamaan turvallisen osallistumisen tilaisuuksiimme.

IKÄKESKIVIIKKO

11.5., 14.9. ja 9.11.

klo 10 - 12 seurakuntakeskuksen salissa

Ikäkeskiviikot ovat ikäihmisille tarkoitettuja tilaisuuksia, joissa on hengellistä ohjelmaa, alustuksia eri aiheista ja musiikkia. Tarjolla lounas ja kahvi 6€ hintaan. Tervetuloa!

11.5. nimikkolähettimme Maria ja Miika Savola kertovat työstään Thaimaassa.

14.9. tutustumme diakoniatyöhön Mäntsälässä

IKÄIHMISTEN LEIRIPÄIVÄ

To 2.6. klo 10 - 15 Ahvenlammen leirikeskuksessa

Tervetuloa viettämään rentouttavaa päivää muiden seurassa! Ohjelmassa ehtoollishetki, yhteislaulua, liikuntaa, aivojumppaa, seurustelua sekä lounas ja kahvit. Päivän hinta 10€, sisältää myös yhteiskuljetuksen ja tarvittaessa invataksikuljetuksen. Yhteiskuljetus Mäntsälän linja-autoasemalta (Yhdystie 1) lähtee klo 9.30. Ilmoittautumiset 20.5. mennessä Aulikki Härkönen 040 - 7433 260.

diakonissa

ikäihmiset, omaishoitajat ja vapaaehtoistoiminta