Seurakunta kutsuu ikäihmisiä

mukaan eri tilaisuuksiin ja toimintaan. Seurakunnan koko tapahtumakirjon lisäksi tarjolla on myös erityisesti ikäihmisille suunnattua toimintaa. Siitä vastaa diakoniatyö.

Tarjolla on muun muassa:

• ikäihmisten tapahtuma seitsämän kertaa vuodessa
  • ikäihmisten kirkkopyhä lokakuussa
  • kevätretki Mäntsälän ulkopuolelle
  • kolme leiripäivää seurakunnan leirikeskuksessa
  • diakoniatyöntekijöiden ja muiden työntekijöiden vierailut, kotikäynnit ja yhteydenpito koteihin ja laitoksiin

Korona epidemia muuttaa arkeamme ja toimintaamme

Voimassa olevien määräysten mukaan seurakunta ei voi toistaiseksi järjestää kokoavaa toimintaa. Näyttää siltä, ettei ikäihmisille suunnattuja tapahtumia voi järjestää tämän kevään aikana. Pyrimme kuitenkin aloittamaan toiminnan heti, kun se on mahdollista. Seurakunta tuottaa kuitenkin verkkosisältöä, joka löytyy seurakunnan facebook- ja instagram tileiltä sekä seurakunnan YouTube-kanavalta. Mm. jumalanpalveluksia voi seurata verkossa.

Seurakunta haluaa omalta osaltaan olla suojelemassa riskiryhmiä ja näin estämässä epidemian laajempaa leviämistä. Seuraamma Etelä-Suomen aluehallintoviraston ja Keusoten ohjeistuksia ja arvioimme tapahtumia niiden valossa.

Me seurakunnan työntekijät haluamme kulkea kanssanne myös tänä aikana. Ota rohkeasti yhteyttä!

Rukous maskia puettaessa

Luoja, kun valmistaudun lähtemään liikkeelle, auta minua ymmärtämään tämän maskn siunaus. Anna sen olla sisäisen rauhan ulkoinen merkki. Anna sen olla näkyvä ja kouriintuntuva tapa rakastaa lähimmäistäni niin kuin itseäni.

Kristus, koska huuleni ovat peitossa, avaa sydämeni, jotta ihmiset näkisivät hymyni silmäkulmieni rypyissä. Koska ääneni saattaa kuulua vaimeampana, auta minua puhumaan selkeästi, ei vain sanoillani vaan myös teoillani.

Pyhä Henki, kuminauhojen koskettaessa korviani, muistuta minua kuuntelemaan tarkasti ja huolehtivaisesti kaikkia, jotka kohtaan. Olkoon tämä yksinkertainen kangaspala suoja ja tunnusmerkki ja olkoon jokainen sen suojissa vdetty henkäys täynnä sinun rakkauttasi.

Tätä rukoilen sinun nimessäsi ja rakkaudessasi.

Aamen

Rukoilevat kädet