Valkovuokkoja puun juurella. Aurinko loistaa kirkkaana taustalla.

Ikäihmisille

Seurakunta kutsuu ikäihmisiä lämpimästi mukaan eri tilaisuuksiin ja toimintaan. Seurakunnan koko tapahtumakirjon lisäksi tarjolla on myös erityisesti ikäihmisille suunnattua toimintaa. Siitä vastaa diakoniatyö.

Tarjolla on muun muassa:

• ikäihmisten Palvelupäivä seitsämän kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin
  • ikäihmisten kirkkopyhä lokakuussa
  • kevätretki Mäntsälän ulkopuolelle
  • kolme leiripäivää seurakunnan leirikeskuksessa
  • diakoniatyöntekijöiden ja muiden työntekijöiden vierailut, kotikäynnit ja yhteydenpito koteihin ja laitoksiin

Korona epidemia on muuttanut arkeamme ja toimintaamme kuluneen kevään aikana. Kesäkuun alussa aloitellaan seurakunnan toimntaa varovasti. Jumalanpalveluksiin voi osallistua 7.6. lähtien, turvavälejä ja hygieniamääräyksiä noudattaen. Riskiryhmäläisten on hyvä käyttää omaa harkintaa tilaisuuksiin osallistumisessa.  Ikäihmisten kokoava toiminta, kuten leiripäivät, on peruttu tältä kesältä. Syksyn toiminnasta ilmoitamme elokuussa 2020.