Leirit ja retket 

Lapsille ja perheille järjestetään leiritoimintaa ja retkiä ympäri vuoden. Koko perheelle sopivia retkiä ovat mm. Kylpyläretki, kansallispuistoretket ja luontopyhäkoulut. Ahvenlammen leirikeskuksessa järjestetään loppukesästä perheleiri ja kaksi kertaa vuodessa äiti-lapsileiri ja isä-lapsileiri. Kouluikäisille on leirejä talvikaudella viikonloppuisin ja kesällä koulujen kesäloman aikana. Myös äideille ja isille on omaa toimintaa. 

Tervetuloa Äiti-lapsileireille!Norsuja, Ilmapallot, Rakkaus, Sydän

Talven aikana seurakunta järjestää kaksi eri leiriä äideille ja lapsille. Leireillä askarrellaan, ulkoillaan, pelaillaan, vietetään ehtoollishetkeä, saunotaan ja tehdään paljon muutakin mukavaa. Leirille mahtuu mukaan n. 8 äitiä lapsineen.

Leirit on jaettu kahteen ikäryhmään. Marraskuun leirille toivotamme tervetulleeksi äitejä ja kouluikäisiä lapsia. Helmikuun leirille toivotamme tervetulleeksi äitejä ja alle kouluikäisiä lapsia. Jos perheessä on sekä kouluikäisiä että alle kouluikäisiä lapsia voi miettiä kumpi leiri vastaisi enemmän perheen tarpeeseen. Askaerteluja ja muuta tekemistä suunnitellaan lasten ikä huomioiden. Äiti voi ilmoittautua lastensa kanssa vain jommalle kummalle leirille. Näin mahdollisimman moni pääsisi leirille mukaan.

Majoittuminen on 2-4- hengen huoneissa. Leirin hinta on 50e/perhe (2-4 perheenjäsentä). Ilmoittautuminen alkaa to 12.1. Lisätietoja Piia Muurikainen p. 040 743 3256

Leirit ovat 18.-20.11.2022 ja 10.-12.2.2023 Ahvenlammen leirikeskuksessa

ILMOITTAUDU HELMIKUUN LEIRILLE

Leiri on täynnä, voi ilmoittautua varasijoille!