Leirit ja retket 

Lapsille ja perheille järjestetään leiritoimintaa ja retkiä ympäri vuoden. Koko perheelle sopivia retkiä ovat mm. Kylpyläretki, kansallispuistoretket ja luontopyhäkoulut. Ahvenlammen leirikeskuksessa järjestetään loppukesästä perheleiri ja kaksi kertaa vuodessa äiti-lapsileiri ja isä-lapsileiri. Kouluikäisille on leirejä talvikaudella viikonloppuisin ja kesällä koulujen kesäloman aikana. Myös äideille ja isille on omaa toimintaa. 

Tervetuloa äitien ja lasten leirille
Norsuja, Ilmapallot, Rakkaus, Sydän

Talven aikana seurakunta järjestää kolme eri leiriä äideille ja lapsille. Leireillä askarrellaan, ulkoillaan, pelaillaan, vietetään ehtoollishetkeä, saunotaan ja tehdään paljon muutakin mukavaa. Leirille mahtuu mukaan n. 8 äitiä lapsineen.

Leirit on jaettu kahteen ikäryhmään. Marraskuun leireille toivotamme tervetulleeksi äitejä ja kouluikäisiä lapsia. Helmikuun leirille toivotamme tervetulleeksi äitejä ja alle kouluikäisiä lapsia. Jos perheessä on sekä kouluikäisiä että alle kouluikäisiä lapsia voi miettiä kumpi leiri vastaisi enemmän perheen tarpeeseen. Askaerteluja ja muuta tekemistä suunnitellaan lasten ikä huomioiden. Äiti voi ilmoittautua lastensa kanssa vain yhdelle leirille. Näin mahdollisimman moni pääsisi leirille mukaan.

Äitien ja kouluikäisten lasten leirit pidetään Ahvenlammen leirikeskuksessa. Leirin hinta 50€/perhe

7.-19.11.2023 sekä 24.-26.11.2023  Leiri peruuntui

24.-26.11. LEIRI ON TÄYNNÄ

Lisätietoja leiristä voit kysyä Katri Vuoriolta 040 7433257

Äitien ja alle kouluikäisten lasten leiri pidetään 9.-11.2.2023. Lisätietoja leiristä myöhemmin. Ilmoittautuminen aukeaa 8.1.2024.