Leirit ja retket lapsille ja perheille

Lapsille ja perheille järjestetään leiritoimintaa ja retkiä ympäri vuoden. Koko perheelle sopivia retkiä ovat mm. Kylpyläretki, kansallispuistoretket ja luontopyhäkoulut. Ahvenlammen leirikeskuksessa järjestetään loppukesästä perheleiri ja kaksi kertaa vuodessa äiti-lapsileiri ja isä-lapsileiri. Kouluikäisille on leirejä talvikaudella viikonloppuisin ja kesällä koulujen kesäloman aikana. Lisätietoa ja ilmoittautumiset leiritoimintaan löydät tältä sivulta lähempänä leirin ajankohtaa.

 

Äiti-lapsileiri 

Tervetuloa leirille äidit ja lapset!

Ahvenlammen leirikeskuksessa järjestetään Äiti-lapsileiri äideille ja heidän kouluikäisille lapsilleen 19.-21.11.2021. Leirille voivat ilmoittautua ne äidit, joiden lapsista suurin osa on kouluikäisiä. Leirille ovat tervetulleita myös perheen pienemmät lapset. Helmikuussa 11.-13.2.2022 järjestetään leiri Ahvenlammella niille äideille, joiden lapset ovat pääsääntöisesti alle kouluikäisiä.

Leirillä vietetään aikaa yhdessä oman perheen kanssa sekä koko porukalla. Luvassa on jouluisen seinäkoristeen askartelua, lapsen oikeuksien päivän juhlintaa, ulkoilua, lepoa ja rentoutumista. Sunnuntaina vietämme ehtoollishetken leirillä.

Leiri on jo täynnä!

Lisätietoja leiristä voit kysyä Katri Vuoriolta 040 7433257  katri.vuorio@evl.fi

Kuvassa puita ja taivasta