Pariskunnille

Tukea parisuhdeongelmiin

Kun parisuhde on koetuksella ja omat voimavarat sekä keinot tuntuvat loppuvan kesken, on mahdollista saada tukea seurakunnan työntekijöiltä. Parisuhteeseen liittyvien asioiden työstämiseen voi varata työntekijältä keskusteluajan joko yksin tai kumppanin kanssa.

Parisuhteen kysymyksiä ja mahdollisia ongelmia tarkastellaan Parisuhteen palikat- menetelmän ja Solmuja parisuhteessa®-parineuvonnan avulla.

Solmuja parisuhteessa®-parineuvonta

Toimivan parisuhteen perustana ovat hyvät vuorovaikutustaidot. Solmuja parisuhteessa®-neuvonta tarjoaa ongelmiin työmenetelmiä, joita käsitellään yhdessä seurakunnan solmuneuvojan ja oman puolison kanssa.

Solmuneuvonta-prosessi kehittää omien tunteiden, tarpeiden ja tahdon tunnistamista sekä niiden ilmaisemista ja käsittelemistä. Prosessin kautta myös parisuhteen ja perheen hyvinvointi lisääntyy.

Kuva parisuhteen palkit kurssin palikoista talon muotoon koottuna.
Parisuhteen palikoiden avulla tarkastellaan parisuhteen eri osa-alueista. Pyritään löytämään huollon tarve.

vs. johtava diakoniatyöntekijä, diakoninen perhetyö, isät ja lapset, miestyö

viran sijainen, johtava diakoniatyöntekijä 31.5.2021 asti

parisuhdetuki, mielenterveystyö, kriisityö

Facebook: Keski-Uudenmaan iskät- vertaisryhmä https://www.facebook.com/groups/kuiskat