Aasialaiset lapset nauravat

Lähetys ja avustustyö

Lähetystyötä ja kansainvälistä apua

Näiltä sivuilta löydät tietoa miksi teemme lähetystyötä ja miten voit olla siinä mukana. Teemme lähetystyötä Japanissa, Thaimaassa, Kreikassa, Latinalaisessa Amerikassa, Israelissa, Virossa, Afrikassa ja mediatyötä Aasiassa Suomesta käsin. Ystävyysrovastikunta Viljandi Virossa.

Seurakunnan perustehtävä on viedä evankeliumia kaikille kansoille alkaen Mäntsälästä aina maan ääriin asti. Evankeliumi tarkoittaa hyvää sanomaa, ilosanomaa, joka kertoo JeesuksenLinkki avautuu uudessa välilehdessä elämäntyön merkityksestä. Jumalan suunnitelman mukaan Jeesus ristinkuolemallaan ja ylösnousemuksellaan sovitti ihmiskunnan synnit. Jokaisella ihmisellä on oikeus kuulla siitä.

Lähetystyö on ihmisen kokonaisvaltaista auttamista. Evankeliumin kertomisen ohella se on muun muassa terveydenhoitoa, koulu- ja opetustyötä, avustustyötä sekä paikallisten kristittyjen tukemista. Kristuksen antamaan lähetystehtävään kuuluvat myös huolenpito ja vastuu koko luomakunnasta.

Maailmanlaaja lähetystyö tulee näkyvviin seurakunnassa, kun kristityt elävät uskoaan todeksi ja osallistuvat omilla lahjoillaan esimerkiksi lähetystyön monenlaisiin palvelutehtäviin, kansainväliseen diakoniaan tai ystävyysseurakuntatoimintaan. 

Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille. Mark. 16:15  

Kaksi nuorta tyttöä jyrkänteellä hyppäämässä avartuvaan maisemaan

Tule mukaan!

Mahdollisuuksia on paljon ja aina voidaan ideoida yhdessä uusia!

Voit osallistua tulemalla Ankkuriin lähetyksen Torstai-kahvilaan tai seurakuntakeskuksen Mummonkammariin, seuraa Tapahtumat-kalenteria, voit rukoilla nimikkolähettiemme ja -kohteen puolesta, ottaa osaa keräyksiin tai lähetyskolehtiin, ostaa lähetysaddressit kirkkoherranvirastosta, S-marketista, Kukkakulmasta, Helmililjasta tai kirjakauppa Kipasta, antaa lahjasi ja luovuutesi lähetykselle myyjäisten tuotteiden valmistamiseen tai lähetysarpajaisten voittojen etsimiseen, osallistua itse lähetysmyyjäisiin ja arpajaisiin, osallistua lähetystilaisuuksiin ja -tapahtumiin, voit myös hankkia lähetysjärjestön kummilapsen.    

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi lähetys-ja avustustyön palvelutehtäviin; outi.paukkunen@evl.fi.

Voit antaa aikaasi juuri sen verran kuin haluat ja tehtävissä, jotka sinä koet omaksesi.

Ota osaa yhteiseen tehtäväämme! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Erimaalaisten ihmisten kädet päällekkäin maailman kartan päällä