Lasten jalkoja lattialla

Lapsille ja perheille

Perhe-elämää ruokkivat rakkaus ja yhteinen aika. Niitä ei korvaa mikään. Eteenpäin kantavat myös sukulaiset, ystävät, työ, harrastukset, kokemusten jakaminen samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Ja usko, joka voi olla voimavara erityisesti vaikeina aikoina. Seurakunnan varhaiskasvatus ja perhetoiminta järjestää monenlaista toimintaa lapsille ja heidän perheilleen:

• Päivä- ja perhekerhot
  • Toukkapiiri vanhemmille ja sylivauvoille
  • Rytmitoukat-musiikkiryhmät
  • Pyhäkoulut
  • Perhemessut, vauva- ja taaperokirkot
  • Perhepäivät , -tapahtumat, -retket ja -leirit
  • Vertaisryhmät, Kasvattajaillat
  • Parisuhteluennot ja -leirit
  • Isä-lapsi- ja äiti-lapsi-toiminnat

Onko perheessänne kouluikäsiä lapsia? Heille sopivaa toimintaa löydätte Wanhan nuorten sivulta.

Tervetuloa lasten ja perheiden Facebook-sivuille!

Lapsille

Lapsi on osallinen seurakuntayhteydestä ja Jumalan hyvistä lahjoista. Lapsena oleminen on jatkuvaa kasvua ja elämän ihmeellisyyden ihmettelyä. Seurakunta haluaa olla mukana tällä kasteesta alkaneella matkalla.

Lapsityö on kristillistä kasvatusta ja kasteopetusta, jonka johtoajatuksena on, että lapsuudessa omaksutut arvot kannattelevat ihmistä koko elämän ajan.

• Päiväkerhot
  • Musiikkiryhmät
  • Pyhäkoulut
  • Kesätoiminta

Nukketeatteri Sananjalan Sasu-TV on nyt katsottavissa myös Mäntsälän seurakunnan nettisivujen kautta! Uusia lastenohjelmia tulee kolmesti viikossa. Toivottavasti saat niistä iloa kotiarjen keskellä :-)

Kuvat 1, 2, 3, 4, 5 ja 6-numeron sisältävistä onnittelukorteista
Lapset saavat seurakunnalta onnittelukortit syntymäpäivän kunniaksi. Korttien kuvitus on Paula Rekolan tekemä.

varhaiskasvatuksen ohjaaja, varhaiskasvatus ja perhetoiminta

Tervetuloa kotikirkkoon!