Kouluikäisille

Kouluikäisille (7-14-vuotiaille) järjestetään seurakunnassa kerhoja, leirejä ja retkiä sekä erilaisia tapahtumia. Toiminnan tavoitteena on tarjota monipuolista tekemistä ja tukea lapsen kristillistä kasvua.

Kouluikäisiä kutsutaan perheidensä kanssa seurakunnan yhteisiin jumalanpalveluksiin sekä erilaisiin juhliin ja tapahtumiin.

Seurakunnan työntekijät ovat mukana koulujen arjessa. Kouluilla pidetään päivänavauksia, koulukinkereitä ja kouluvierailutunteja sekä järjestään koululuokille suunnattuja ohjelmakokonaisuuksia.

Leirien ja tapahtumien ajankohdat ja löydät helpoiten kalenterista.

Onko perheessänne alle kouluikäsiä lapsia? Heille sopivaa toimintaa löydätte Lapsille ja perheille -sivulta.

Oletko kiinnostunut musiikkitoiminnasta? Laulamisesta ja muusta kouluikäisten musiikkitoiminnasta löydät lisätietoja Musiikkityön -sivulta.

Kouluikäisten viikkotoiminta

Viikottaiset Junior Afterschoolit alkavat viikolla 36 ja kerhoja pyritään käynnistämään lokakuun alussa.

Wanhan Junior Afterschool tiistaisin klo 13.30 - 15.30 Wanhalla

Hyökännummen Junior Afterschool keskiviikkoisin klo 13 - 15 Hyökännummen kerhotalolla

Junior Afterschooliin voit tulla viihtymään yksin tai kavereiden kanssa. Voit mm. pelata tai tehdä erilaisia kädentaitoja, vain olla tai jutella. Junior Afterschoolissa on tarjolla myös pientä välipalaa. Paikalla aina työntekijät juuri sinua varten!

Etäkerho

Kerhokauden alkua odotellessa voi vielä käydä kurkkaamassa etäkerhoon. Kerhonohjaajien tekemiä etäkerhoja kaikille 1-7-luokkalaisille pääset katsomaan täältä

Ttila, ohjelmaa kouluikäisille. Käy tutustumassa!

Ttilaan tästä

Ttila on uusi interaktiivinen media kouluikäisille. Ttila koostuu iltapäivisin lähetettävästä suorasta ohjelmasta, jota lapset ja nuoret voivat seurata oman mobiililaitteensa välityksellä. Katsomisen lisäksi ohjelmaan voi itse osallistua lähettämällä viestiä studioon, johon reagoidaan reaaliaikaisesti.

Junor Afterschool

Leirit