Kouluikäisille

Kouluikäisille (7-14-vuotiaille) järjestetään seurakunnassa kerhoja, leirejä ja retkiä sekä erilaisia tapahtumia. Toiminnan tavoitteena on tarjota monipuolista tekemistä ja tukea lapsen kristillistä kasvua.

Kouluikäisiä kutsutaan perheidensä kanssa seurakunnan yhteisiin jumalanpalveluksiin sekä erilaisiin juhliin ja tapahtumiin.

Seurakunnan työntekijät ovat mukana koulujen arjessa. Kouluilla pidetään päivänavauksia, koulukinkereitä ja kouluvierailutunteja sekä järjestään koululuokille suunnattuja ohjelmakokonaisuuksia.

Leirien ja tapahtumien ajankohdat ja löydät helpoiten kalenterista.

Onko perheessänne alle kouluikäsiä lapsia? Heille sopivaa toimintaa löydätte Lapsille ja perheille -sivulta.

Oletko kiinnostunut musiikkitoiminnasta? Laulamisesta ja muusta kouluikäisten musiikkitoiminnasta löydät lisätietoja Musiikkityön -sivulta.

Kouluikäisten kesäleirien ilmoittautuminen alkaa 19.4.2021

Tietoa leireistä ja ilmoittautumisesta löydät täältä

Wanhan kokoava toiminta koronatauolla!

Kokoavaa toimintaa rajoittavat määräykset ja suositukset ovat tällä hetkellä voimassa 30.4.2021 asti, mutta seurakunnan omalla linjauksella kokoavaa toimintaa sisätiloissa ei aloiteta ennen kesäkuun alkua.

Lisätietoja seurakunnan korona-ajan toiminnasta löydät täältä

Toimintaa verkossa:

Wanhan pelihetki

Hei sinä 1-7-luokkalainen! Tule pelailemaan erilaisia pelejä Wanhan työntekijöiden kanssa Teams kokoukseen. Pelihetki on joka keskiviikko klo 15.00 alkaen. Suunnitteilla on mm piirä ja arvaa, hirsipuu, muistipeli jne. Pelihetken kesto riippuu siitä mitä pelataan ja paljonko pelaajia on paikalla. Pelaamassa on aina aikuinen tai aikuisia yhdessä kouluikäisten kanssa. Teamsissa voi jutella ja laittaa viestejä. Tule ehdottomasti mukaan! Linkki Teams kokoukseen liittymistä varten tulee tähän lähipäivinä. Pelihetki on joka keskiviikko klo 15.00 Liity tästä

Etäkerho

Koska kehroja ei voida vielä avata ovat kerhonohjaajat ryhtyneet tekemään etäkerhoja teille kaikille 1-7-luokkalaisille. Videoita pääset katsomaan täältä

Ttila, ohjelmaa kouluikäisille. Käy tutustumassa!

Ttilaan tästä

Ttila on uusi interaktiivinen media kouluikäisille. Ttila koostuu iltapäivisin lähetettävästä suorasta ohjelmasta, jota lapset ja nuoret voivat seurata oman mobiililaitteensa välityksellä. Katsomisen lisäksi ohjelmaan voi itse osallistua lähettämällä viestiä studioon, johon reagoidaan reaaliaikaisesti.

Junor Afterschool

Leirit