Kouluikäisille

Kouluikäisille (7-14-vuotiaille) järjestetään seurakunnassa kerhoja, leirejä ja retkiä sekä erilaisia tapahtumia. Toiminnan tavoitteena on tarjota monipuolista tekemistä ja tukea lapsen kristillistä kasvua.

Kouluikäisiä kutsutaan perheidensä kanssa seurakunnan yhteisiin jumalanpalveluksiin sekä erilaisiin juhliin ja tapahtumiin.

Seurakunnan työntekijät ovat mukana koulujen arjessa. Kouluilla pidetään päivänavauksia, koulukinkereitä ja kouluvierailutunteja sekä järjestään koululuokille suunnattuja ohjelmakokonaisuuksia.

Leirien ja tapahtumien ajankohdat ja löydät helpoiten kalenterista.

Onko perheessänne alle kouluikäsiä lapsia? Heille sopivaa toimintaa löydätte Lapsille ja perheille -sivulta.

Oletko kiinnostunut musiikkitoiminnasta? Laulamisesta ja muusta kouluikäisten musiikkitoiminnasta löydät lisätietoja Musiikkityön -sivulta.

Kerhot alkavat viikolla 39. Lisätietoja

Selviytyjät - leiri 5-7-luokkalaisille Ahvenlammella

Hei sinä 5-7-luokkalainen. Lähde mukaan selviytyjät leirille Ahvenlammelle 2.-4.10.2020. Lisätieoja ja ilmoittautuminen täältä.

Syysleiri 1-4-luokkalaisille Ahvenlammen leirikeskuksessa 9.-11.10.2020

Hei sinä 1-3- luokkalainen! Lähde mukaan leirille Ahvenlammelle viettämään mukavaa aika yhdessä! Lisätietoja täältä

Kerhot

Junor Afterschool