Kouluikäisille

Kouluikäisille (7-14-vuotiaille) järjestetään seurakunnassa kerhoja, leirejä ja retkiä sekä erilaisia tapahtumia. Toiminnan tavoitteena on tarjota monipuolista tekemistä ja tukea lapsen kristillistä kasvua.

Kouluikäisiä kutsutaan perheidensä kanssa seurakunnan yhteisiin jumalanpalveluksiin sekä erilaisiin juhliin ja tapahtumiin.

Seurakunnan työntekijät ovat mukana koulujen arjessa. Kouluilla pidetään päivänavauksia, koulukinkereitä ja kouluvierailutunteja sekä järjestään koululuokille suunnattuja ohjelmakokonaisuuksia.

Leirien ja tapahtumien ajankohdat ja löydät helpoiten kalenterista.

Onko perheessänne alle kouluikäsiä lapsia? Heille sopivaa toimintaa löydätte Lapsille ja perheille -sivulta.

Oletko kiinnostunut musiikkitoiminnasta? Laulamisesta ja muusta kouluikäisten musiikkitoiminnasta löydät lisätietoja Musiikkityön -sivulta.

Elmerin ja Elviiran Joulukalenteri

Elviira ja Elmeri seikkailevat kouluikäisten Joulukalenterissa joka alkaa 1. Adventtina. Mutta keitä he ovat ja mitä he tekevät? Tule ottamaan selvää! Joulukalenteriin pääset painamalla kuvaa!

Muutoksia seurakunnan toimintaan 23.11.2020 alkaen

Koronapandemian torjunta vaatii kaikkien tahojen yhteistyötä. Haluamme Mäntsälän seurakunnan nuorisotyössä olla mukana pysäyttämässä koronan kiihtyminen Mäntsälässä, vaikka toiminnan sulkeminen kova pala onkin. Kaikki Wanhan toiminta suljetaan 23.11. - 13.12. Nuortenmessuja lukuunottamatta. Sulun aikana toimintakausi tulee jo lähes päätökseen, joten moniin toimintoihin palataan vasta vuoden 2021 puolella. Toivon mukaan paremman koronatilanteen vallitessa. Lue laajempi tiedote täältä.

Keväällä harjoiteltiin toimintaa some-kanavilla ja erilaisin etäratkaisuin. Mitäs saisi näiden kolmen viikon aikana olla? Olemme avoimia ehdotuksille! Ja tavoitettavissa!

8-synttärit vuonna 2012 syntyneille

Tervehdys sinä tänä vuonna 8 vuotta täyttänyt tai täyttävä mäntsäläläinen, olet lämpimästi tervetullut 8-synttäreille! Mäntsälän seurakunta järjestää 8-synttärit vuonna 2012 syntyneille mäntsäläläisille lapsille, eli juuri sinulle!

Koronarajoitusten vuoksi emme voi järjestää 8-synttäreitä perinteiseen tapaan seurakuntakeskuksen salissa. Tänä vuonna 8-synttärit järjestetään live striimin kautta. Tulet saamaan postissa synttärikortin, jossa on linkkitiedot live stream 8-synttäreille!

8-synttäreitä voi katsoa linkin kautta sunnuntaihin 29.11.2020 asti

Voit liittyä synttäreille tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=kIJtkIAbdgU&feature=youtu.be

Junor Afterschool

Leirit