Kouluikäisille

Kouluikäisille (7-14-vuotiaille) järjestetään seurakunnassa kerhoja, leirejä ja retkiä sekä erilaisia tapahtumia. Toiminnan tavoitteena on tarjota monipuolista tekemistä ja tukea lapsen kristillistä kasvua.

Kouluikäisiä kutsutaan perheidensä kanssa seurakunnan yhteisiin jumalanpalveluksiin sekä erilaisiin juhliin ja tapahtumiin.

Seurakunnan työntekijät ovat mukana koulujen arjessa. Kouluilla pidetään päivänavauksia, koulukinkereitä ja kouluvierailutunteja sekä järjestään koululuokille suunnattuja ohjelmakokonaisuuksia.

Leirien ja tapahtumien ajankohdat ja löydät helpoiten kalenterista.

Onko perheessänne alle kouluikäsiä lapsia? Heille sopivaa toimintaa löydätte Lapsille ja perheille -sivulta.

Tekemistä kouluikäisille ja perheille kesällä 2020

Tehtäväratojen tarkat sijainnit ovat:

-Saaren koulun pihalla (Vanha Maantie 2)

- Sälinkään koulun pihalla (Kaanaantie 51)

-Ohkolan koulun pihalla (Ohkolantie 391)

-Nummisten koulun pihalla (Ojankulmantie 24)

-Sääksjärven koulun pihalla (Sääksjärventie 526)

- Keskustan rata löytyy kirkon takana sijaitsevan metsän rinteestä. Ensimmäinen rasti löytyy hautausmaan aidan portin vierestä. (Kirkon parkkipaikan, jonne voit jättää auton, löydät osoitteesta Vanha Porvoontie 8)

Tehtäväradan alku- ja päätepisteen tunnistat keltaisista lapuista ja rastipisteet on numeroitu.

Lisätietoja kesän 2020 tehtäväradoista

Ratoja voi käydä kiertämässä joko itsekseen, kaverin tai perheen kanssa. Tehtäväradat ovat samalla viikolla aina samat joka puolella Mäntsälää, joten voit lähteä kiertämään sinua lähinnä sijaitsevan radan.

Heinäkuun vaihtuessa tehtäväradat vaihtuvat maanantaisin joka toinen viikko. Radat vaihtuvat 29.6., 13.7. ja 27.7. ja ovat kierrettävissä kahden viikon ajan. Ratakesä päättyy perjantaina 7.8., kun kesän viimeinen rata kerätään pois.

Tehtäväradoissa on otettu korona tilanteeseen liittyen turvallisuus huomioon siten, ettei radoilla tarvitse mitään välineitä, eikä sinun tarvitse koskea mihinkään rataa kiertäessäsi. Muista turvavälit. Jos radalla on muita lähde itse kiertämään rataa vasta, kun välissä on vähintään yksi tyhjä tehtävärasti.

Saman viikon perjantaina, kun maanantaina on ilmestynyt uusi tehtävärata tulee tähän sivustolle uusi video rataan liittyvästä teemasta. Videoilla on radan teemaan liittyviä tekemisvinkkejä ja tarinoita, sekä lyhyitä kesähartauksia.

Jos sinulla on kysyttävää ota yhteyttä joko

Katriin 040 7433257 tai Viiviin 040 5385613

Kerhot