Hyppää sisältöön

Wanhannuorten logo, jossa lisäkilpi Mäntsälän seurakunnan nuoret, rippikoulu ja kouluikäiset. Taustalla biljardipöytä ja sohvia.

Lähettien siunaus to 2.12.

Ensi torstaina kannattaa olla Wanhalla ja kirkossa, pientä speciaali-ohjelmaa tulossa! Mäntsälän seurakunnan nimikkolähetit Petteri ja Joanna Rantamäki ovat lähdössä tekemään lähetystyötä Japaniin, erityisesti nuoriso- ja mediatyötä.

Warttiksen sijaan olemme heitä siunaamassa matkaan ensi torstaina klo 19.30 kirkossa. Tervetuloa mukaan! Koska Rantamäet lähtevät tekemään nuorisotyötä, niin siunaamistilaisuus on vähän nuorten messun tyyppinen, ja laulut esimerkiksi ovat punaisesta veisukirjasta.
Olisi myös hienoa, jos mahdollisimman moni Wanhan nuori pääsisi paikalle, sillä kun tilaisuudessa koittaa
siunaamisen hetki, niin kaikki nuoret ovat tervetulleita alttarille asti siunaamaan heitä matkaan, vähän niin kuin konfirmaatiossa kummit ovat siunaamassa riparilaisia.

Wanhan Joulujuhla pe 17.12.

Joulu alkaa lähestyä ja tietenkin myös Wanhan perinteinen Joulujuhla on nurkan takana. Tänä vuonna Joulujuhlassa tahtia lyö festareiltakin tuttu NNS! Homma lyödään käyntiin klo 19, etkoille ja hyvää paikkaa voi tulla varailemaan jo puolelta. Klo 23 lyödään ovia säppiin. Tule mukaan!

Koronatilanne (päiv. 19.11.)

Wanhalla ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa on vahva maskisuositus. Toiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti, eikä koronapassia edellytetä.

Kerhot alkoivat viikolla 44!

Viikolla 45 saadaan käyntiin vielä odottamassa ollut Kepparikerho. Tervetuloa!
Tilaa löytyy vielä Liikuntakerhosta, Nummisten Sählykerhoista, Kepparikerhosta sekä keskiviikon 3.-6.lk (huomaa muuttunut ikähaarukka!) kokkikerhosta. Lue lisää täältä!

K-18. Mitäs sitten kun muutan Mäntsälästä?

Linkki seurakunnan päänettisivuille