Hyppää sisältöön

Wanhannuorten logo, jossa lisäkilpi Mäntsälän seurakunnan nuoret, rippikoulu ja kouluikäiset. Taustalla biljardipöytä ja sohvia.

Afterschool Pihakahvila

Afterschool palailee koronatauolta, mutta vielä ollaan Wanhan etupihalla nauttimassa kevätsäästä. Kahvia, pientä purtavaa, ja pihapelejä on ainakin tarjolla. Sadekaan ei mahdottomasti haittaa, koska meillä on pieni toriteltta tuomassa suojaa.

Wanhan toiminta koronatauolla! (päiv. 15.4.)

Sisätiloissa tapahtuvaa toiminta on korona vuoksi tauolla ainakin 31.5. asti. Mahdollisen poikkeuksen tähän muodostavat rippikoulujen ennakkotapaamiset sekä kesän isosten leiri. Näiden osalta tilannetta tarkastellaan sen hetkisten rajoitusten mukaan ja harkintaa käyttäen.

Loppukeväästä katsotaan, josko voitaisiin viettää vaikkapa Afterschoolia Wanhan pihalla tai Ahvenlammella, kunhan kelit vähän lämpenevät. Toivottavasti saadaan myös ovet auki taas jossain vaiheessa!

Wanhan ELPI

Onpa mielikuvitukseton nimi! Mutta nimestä huolimatta jos olet jäänyt kaipaamaan Wanhalta lautapelaamista, niin nyt siihen on ratkaisu. Tervetuloa ELPI:in eli pelaillaan lautapelejä perjantaisin klo 18 alkaen Board Game Arena kautta (tai mahdollisesti myös jotain muuta kautta...)

Mitä sinun pitää tehdä, jotta pääset mukaan?

1. Tee käyttäjätunnus Board Game Arenalle https://boardgamearena.com/

2. Liity seuravaan Teams-kokoukseen perjantaina klo 18. Pelailemme yleensä noin klo 20 asti. Teamsin kautta  voimme pelin aikana keskustella pelistä ja pelin ulkopuolisisista asioista.

Voidaan tietysti pelailla myös mitä vaan muitakin pelejä, joita pystyy pelaamaan Teamsin kautta etänä (Alias, Dobble, yms.). Ja tälle koko jutulle saa myös keksiä parempaa nimeä....

K-18. Mitäs sitten kun muutan Mäntsälästä?

Linkki seurakunnan päänettisivuille