Hyppää sisältöön

Wanhannuorten logo, jossa lisäkilpi Mäntsälän seurakunnan nuoret, rippikoulu ja kouluikäiset. Taustalla biljardipöytä ja sohvia.

Ajankohtaista

Nuorten itsenäisyyspäivä ke 6.12.

Itsenäisyyspäivänä juhlitaan! Ahvenlammella ovet ovat avoinna klo 12-17. Pukukoodi rento! Sää näyttäää lumiselta, joten kannattaa ottaa myös ulkoilmaan sopivaa vaatetusta, tiedä vaikka pulkkamäki innostaisi! Ennakkoilmoittautumista ei ole, mutta jos sinulla on erityisruokavalioita, niin siitä kannattaa Juha-Pekalla vinkata vaikka viestillä (040 546 7309), niin osataan paremmin varata oikeanlaista herkkua. Herkut on kuitenkin joka tapauksessa laktoositonta, sitä ei tarvitse ilmoittaa. Tervetuloa!

Wanupuikot

Taustalla keltainen puutalo, teksti Haluatko vaikuttaa asioihin Wanhalla? Liity Wanupuikkoihin!

Haluatko vaikuttaa Wanhalla asioihin? Liity Wanupuikkoihin! Wanupuikot (=WAnhanNuoret PUI Kohdennetteja Ongelmia Taitavasti) on nuorten vaikuttajaryhmä, jossa mietitään esimerkiksi Joulujuhlan esiintyjän valintaa, Ahvenlammen kioskituottojen kohdistamista sekä muita juttuja Wanhalla ja seurakunnassa ylipäätään. Haluatko liittyä ryhmään? Laita Juha-Pekalle viestiä (040 546 7309) tai ilmaise kiinnostuksesi Wanhalla paikan päällä.

K-18. Mitäs sitten kun muutan Mäntsälästä?

 

Linkki seurakunnan päänettisivuille