Hyppää sisältöön

Wanhannuorten logo, jossa lisäkilpi Mäntsälän seurakunnan nuoret, rippikoulu ja kouluikäiset. Taustalla biljardipöytä ja sohvia.

Isoshaku Talviriparille A88

Hakuaika päättyy su 11.12 klo 23.59. Talviriparille valitaan ensisijaisesti vähintään toisen vuoden isosia.

Tämä ripari toteutetaan yhdessä Korson seurakunnan kanssa, joten tällä leirillä pääset varmasti työskentelemään aivan uusienkin isoskaverien kanssa! Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Riparilaisista noin puolet on Mäntsälästä, puolet Korsosta. Työntekijöitä on 4, joista 2 Mäntsälästä ja 2 Korsosta. Ja sitten vielä isostiimin otetaan isosia Mäntsälästä sekä Korsosta.

Isoshakulomakkeelle pääset painamalla TÄSTÄ

Wanhan nuorten Joulujuhla

Wanhan syyskausi huipentuu tutusti taas perinteiseen Joulujuhlaan! Huikea kattaus tulossa, sillä musiikillisesta puolesta huolen pitää Labra sekä Kotiinpalaajat!

Kyökin puolelta tarjoillaan joulupuuroa sekä muita herkkuja ja warttiksessa luvassa jouluisia lauluja. Ovet ja samalla syyskausi laitetaan säppiin klo 23. Tätä päivää ei siis mannata missata!

Wanhannuorten syksy

Wanhan ovet ovat auki! Tervetuloa!

Wanhan aukioloista voit katso tarkemmin sivulla Wanhan viikkotoiminta. Muutosta aiempaan on se, että Toimintatorstai kestää syksyllä klo 19 saakka.

TLDR, Wanha on joka viikko auki keskiviikkoisin 14.15-16.30, torstaisin 14.15-19 ja kerran-kaksi kuussa perjantaisin klo 19-23.

Rukoilemme rauhan puolesta

Pyhä Kolmiyhteinen Jumala,
Vahvista meissä toivoa, kun sodan uhka ahdistaa.
Varjele Ukrainan kansaa.
Säästä ihmiset sodan kärsimyksiltä,
suo etteivät perheet jää sen jalkoihin.
Vahvista yhteyttä ihmisten, kansojen ja valtioiden välillä.
Auta löytämään tie kestävään rauhaan ja sovintoon.

Kirkon keskusteluapu puhelimessa ja verkossaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

K-18. Mitäs sitten kun muutan Mäntsälästä?

Linkki seurakunnan päänettisivuille