Hyppää sisältöön

Wanhannuorten logo, jossa lisäkilpi Mäntsälän seurakunnan nuoret, rippikoulu ja kouluikäiset. Taustalla biljardipöytä ja sohvia.

Elviiran ja Elmerin Joulukalenteri

Elviira ja Elmeri seikkailevat kouluikäisten Joulukalenterissa joka alkaa 1. Adventtina. Mutta keitä he ovat ja mitä he tekevät? Tule ottamaan selvää! Joulukalenteriin pääset painamalla kuvaa!

Wanha siirtyy Youtubeen!

Ainakin seuraavana kolmena torstaina Wanhannuoret kokoontuu YouTubessa. Tilaa kanava tästä https://www.youtube.com/channel/UCneqdeYBBZ0On3Q3GfSTGXA

Wanhan ovet sulkeutuvat!

Koronapandemian torjunta vaatii kaikkien tahojen yhteistyötä. Haluamme Mäntsälän seurakunnan nuorisotyössä olla mukana pysäyttämässä koronan kiihtyminen Mäntsälässä, vaikka toiminnan sulkeminen kova pala onkin. Kaikki Wanhan toiminta suljetaan 23.11. - 10.1. Toivon mukaan kevään toimintakausi päästään aloittamaan jo paremman koronatilanteen vallitessa.

Keväällä harjoiteltiin toimintaa some-kanavilla ja erilaisin etäratkaisuin. Mitäs saisi näiden kolmen viikon aikana olla? Olemme avoimia ehdotuksille! Ja tavoitettavissa!

KASISYNTTÄRIT Katso tallenne täältä!

NUORTENMESSU 20.11. Katso tallenne täältä!

K-18. Mitäs sitten kun muutan Mäntsälästä?

Linkki seurakunnan päänettisivuille