Hyppää sisältöön

Wanhannuorten logo, jossa lisäkilpi Mäntsälän seurakunnan nuoret, rippikoulu ja kouluikäiset. Taustalla biljardipöytä ja sohvia.

Matkalla Nuortenleiri  15.-17.10.

Hyvää ruokaa, hauskaa ohjelmaa, laulua, hiljentymistä, sinä, kaveri ja Taivaan isä. Tervetuloa leireilemään ja olemaan Matkalla. Mutta mitä Matkalla oleminen tarkoittaa? Siitä lisää nuortenleirillä lokakuussa.

Leiri on ilmainen. Ilmoittautuminen päättyy to 30.9. klo 23:59, ja ilmoittautumaan pääset TÄSTÄ

Kouluikäisten syksyn ohjelma

Syksy on virallisesti koittanut ja syyskauden toiminta alkaa. Kouluikäisten syksy tarjoaa Afterschooleja, kerhoja (lokakuusta alkaen) ja leirejä. Näistä voitte lukea lisää kouluikäisten osiosta. Junior Afterschoolit Wanhalla tiistaisin klo 13.30-15.30 ja Hyökännummella keskiviikkoisin klo 13-15 Junior Afterschooliin voit tulla viihtymään yksin tai kavereiden kanssa. Voit mm. pelata tai tehdä erilaisia kädentaitoja, vain olla tai jutella. Junior Afterschoolissa on tarjolla myös pientä välipalaa ja työntekijät paikalla juuri sinua varten!

Wanhan nuorten syksyn ohjelma

Kesä alkaa olla päätöksessään ja Wanhan syksyn tohinat lähtevät käyntiin! Tarkemmat tiedot Wanhan aukioloista täältä. Pieni muutos aikaisempaan on, että torstain Afterschool on muuttunut Toimintatorstaiksi. Toimintatorstai? Mitä tämä on? Toimintatorstaina ovet aukeaa tutusti klo 14.15, mutta Wanhalla voit viettää iltaa klo 20 asti. Klo 17 aikaan luvassa eri viikkoina erinäköistä ohjelmaa, kuten pelejä, opetusta, lauluja ja milloin mitäkin. Ehkäpä jossain kohtaa saadaan myös ohjelma-aiheet tuolle sivulle näkyviin... Ilta päättyy warttikseen klo 19.30.

Toinen pieni muutos on myös, että Warttis on myös keskiviikon Afterschoolissa klo 16.

Wanhan toiminta korona-aikana (päiv. 22.6.)

Wanhan henkilömäärärajoitukset ovat poistuneet! Mutta muistetaan edelleen käsihygienia, maskit, turvavälit sun muut

K-18. Mitäs sitten kun muutan Mäntsälästä?

Linkki seurakunnan päänettisivuille