Lasten musiikkiryhmät

Rytmitoukat- musiikkiryhmät lapsille ja aikuisille Koivulan kerhotalolla

Tiistaisin klo 14.30-15.30 (yli 1-vuotiaat ja sisarusryhmä) TILAA

Torstaisin klo 9-10 (vauvat 6-12 kk) TILAA

Torstaisin klo 10.15-11.15 (yli 1-vuotiaat ja sisarusryhmä) TÄYNNÄ

Rytmitoukissa lauletaan, leikitään, lorutellaan, liikutaan ja soitetaan tuttujen lasten laulujen ja Kirkkomuskarilaulujen tahdissa. Lopuksi juodaan kahvit ja mehut.

Suositeltu aloitusikä n. 6kk, kun lapsi jaksaa jo kannatella päätään ja olla valveilla musiikkihetken ajan.

Maksu 20e/perhe/lukukausi. Ilmoittautua voi alla olevalla lomakkeella, ryhmiin on jatkuva haku. Tällä hetkellä tilaa on tiistain ryhmässä ja torstain vauvaryhmässä. Ryhmiin otetaan uusia lapsia pitkin vuotta sitä mukaa, kun paikkoja on vapaana. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti ryhmään pääsystä.

ILMOITTAUDU RYTMITOUKKIIN

Laulukerho yli 6-vuotiaille

Eskarilaisille ja ala-asteikäisille

Torstaisin klo 16.30-17.30 kirkossa

Laulukerhossa harjoitellaan virsiä ja lasten lauluja sekä opetellaan ryhmässä laulamista. Harjoittelemme "puhtaasti" laulamista sekä rytminkäyttöä. Kerho kokoontuu viikoittain.

Kerho esiintyy myös mm. perhemessuissa, mukulamessussa, taaperokirkossa, vauvakirkossa sekä adventin ja joulun perhetilaisuuksissa.

Vetäjänä toimii kanttori Mirjam Odé.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen harjoitusten yhteydessä.

Lasten musiikkitoiminta

Seurakuntien varhaisiän musiikkikasvatuksen lähtökohdat ja yleistavoitteet ovat kirkkohallituksen 2004 tehdyn julkaisun mukaan musiikin rakkauden herättäminen ja vaaliminen, lapsen kokonaisvaltaisen kasvun ja kehityksen tukeminen musiikin avulla, lapsen musiikillisen ajattelun ja ilmaisun kehittäminen ja lapsen uskonnollisen ja yhteisöllisen kasvun tukeminen musiikin avulla.