Lasten musiikkiryhmät

Rytmitoukat- musiikkiryhmät lapsille ja aikuisille Koivulan kerhotalolla

Tiistaisin klo 13-14 (yli 1-vuotiaat/sisarusryhmä)

Tiistaisin klo 14.15-15.15 (sisarusryhmä kaikenikäiset)

Torstaisin klo 9-10 (vauvat 6-12 kk)

Torstaisin klo 10.15-11.15 (yli 1-vuotiaat/sisarusryhmä) TÄYNNÄ

Rytmitoukissa lauletaan, leikitään, lorutellaan, liikutaan ja soitetaan tuttujen lastenlaulujen ja Kirkkomuskarilaulujen tahdissa. Lopuksi juodaan kahvit ja mehut. Ryhmä on maksuton. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yhteen ryhmään mahtuu 8 perhettä.

Suositeltu aloitusikä n. 6kk, kun lapsi jaksaa jo kannatella päätään ja olla valveilla musiikkihetken ajan.

ILMOITTAUDU RYTMITOUKKIIN SYKSYLLE 2021

HUOM! Perheryhmät eivät aloita enää kevään aikana. Seurakunnan facebook- ja youtube-sivuilta löydät videoita ja toimintavinkkejä yhdessä lapsen kanssa tehtäväksi. Verkkoperhekerho parittomien viikkojen tiistaina klo 10-11 Teamsissa. Linkki löytyy perhekerhosivulta.

Laulukerho yli 6-vuotiaille

Eskarilaisille ja ala-asteikäisille

Torstaisin klo 16.30-17.30 kirkossa syyskuun alusta 2021 alkaen.

Laulukerhossa harjoitellaan virsiä ja lasten lauluja sekä opetellaan ryhmässä laulamista. Harjoittelemme "puhtaasti" laulamista sekä rytminkäyttöä. Kerho kokoontuu viikoittain.

Kerho esiintyy myös mm. perhemessuissa, mukulamessussa, taaperokirkossa, vauvakirkossa sekä adventin ja joulun perhetilaisuuksissa.

Vetäjänä toimii kanttori Mirjam Odé.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen harjoitusten yhteydessä.

Lasten musiikkitoiminta

Seurakuntien varhaisiän musiikkikasvatuksen lähtökohdat ja yleistavoitteet ovat kirkkohallituksen 2004 tehdyn julkaisun mukaan musiikin rakkauden herättäminen ja vaaliminen, lapsen kokonaisvaltaisen kasvun ja kehityksen tukeminen musiikin avulla, lapsen musiikillisen ajattelun ja ilmaisun kehittäminen ja lapsen uskonnollisen ja yhteisöllisen kasvun tukeminen musiikin avulla.