Lasten musiikkiryhmät

Rytmitoukat-musiikkiryhmät lapsille ja aikuisille Koivulan kerhotalolla

Torstaisin klo 9–10 (vauvat 6-12 kk) täynnä!

Torstaisin klo 10.15–11.15 (n. 1-vuotiaat ja sitä vanhemmat) täynnä!

Rytmitoukissa lauletaan, leikitään, lorutellaan, liikutaan ja soitetaan tuttujen lastenlaulujen ja Kirkkomuskarilaulujen tahdissa. Ryhmä on maksuton. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Suositeltu aloitusikä n. 6kk, kun lapsi jaksaa jo kannatella päätään ja olla valveilla musiikkihetken ajan. Yhteen ryhmään mahtuu 8 perhettä. Syksyn ryhmiin voi jo ilmoittautua alla olevan linkin kautta. Syksyn ryhmät alkavat to 11.8. 

ILMOITTAUDU RYTMITOUKKIIN

Mäntsälän seurakunnan lapsikuoro

1.–9.-luokkalaisille maanantaisin 5.9. alkaen klo 18–18.45. Harjoitukset pidetään kirkossa kirkkomuusikko Enni Pöykön johtamana. Ilmoittautuminen ensimmäisellä kokoontumiskerralla, mutta mukaan pääsee myöhemminkin. Ihan kaikki laulamisesta innostuneet lapset ja nuoret ovat tervetulleita mukaan! Lisätiedot: Enni Pöykkö p. 044 557 0908. 

Lasten musiikkitoiminta

Seurakuntien varhaisiän musiikkikasvatuksen lähtökohdat ja yleistavoitteet ovat kirkkohallituksen 2004 tehdyn julkaisun mukaan musiikin rakkauden herättäminen ja vaaliminen, lapsen kokonaisvaltaisen kasvun ja kehityksen tukeminen musiikin avulla, lapsen musiikillisen ajattelun ja ilmaisun kehittäminen ja lapsen uskonnollisen ja yhteisöllisen kasvun tukeminen musiikin avulla.