Lasten musiikkiryhmät

Rytmitoukat- musiikkiryhmät lapsille ja aikuisille Koivulan kerhotalolla 12.8. alkaen

Tiistaisin klo 14.15-15.15 (1-vuotiaat ja sitä vanhemmat, vauvat sisaruksen kanssa)

Torstaisin klo 9-10 (vauvat 6-12 kk)

Torstaisin klo 10.15-11.15 (1-vuotiaat ja sitä vanhemmat)

Rytmitoukissa lauletaan, leikitään, lorutellaan, liikutaan ja soitetaan tuttujen lastenlaulujen ja Kirkkomuskarilaulujen tahdissa. Ryhmä on maksuton. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yhteen ryhmään mahtuu 8 perhettä.

Suositeltu aloitusikä n. 6kk, kun lapsi jaksaa jo kannatella päätään ja olla valveilla musiikkihetken ajan.

ILMOITTAUDU RYTMITOUKKIIN SYKSYLLE 2021

Laulukerho yli 6-vuotiaille

Eskarilaisille ja ala-asteikäisille

Torstaisin klo 16.30-17.30 kirkossa 2.9. alkaen

Laulukerhossa harjoitellaan virsiä ja lasten lauluja sekä opetellaan ryhmässä laulamista. Harjoittelemme "puhtaasti" laulamista sekä rytminkäyttöä. Kerho kokoontuu viikoittain.

Kerho esiintyy myös mm. perhemessuissa, mukulamessussa, taaperokirkossa, vauvakirkossa sekä adventin ja joulun perhetilaisuuksissa.

Vetäjänä toimii kanttori Mirjam Odé.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen harjoitusten yhteydessä.

Lasten musiikkitoiminta

Seurakuntien varhaisiän musiikkikasvatuksen lähtökohdat ja yleistavoitteet ovat kirkkohallituksen 2004 tehdyn julkaisun mukaan musiikin rakkauden herättäminen ja vaaliminen, lapsen kokonaisvaltaisen kasvun ja kehityksen tukeminen musiikin avulla, lapsen musiikillisen ajattelun ja ilmaisun kehittäminen ja lapsen uskonnollisen ja yhteisöllisen kasvun tukeminen musiikin avulla.