Miehille

Seurakunnan  miestoiminta tarjoaa mahdollisuuden elämän ilojen ja surujen jakamiseen sekä vertaistukeen muiden miesten ja isien kanssa. Tapahtumien lisäksi seurakunta tukee miehiä henkilökohtaisissa  ja luottamuksellisissa  keskusteluissa.

HUOM ! Miesten saunaillat Ahvenlammen leirikeskuksessa ovat tauolla ainkin 28.2. saakka.

Säännöllistä toimintaa miehille:

• Miesten saunaillat Ahvenlammen leirikeskuksessa kuukauden 1. maanantai  klo 18-21, teema+ iltapala ja hartaus/ ehtoollinen.
  • Isien ja lasten illat Ahvenlammella  klo 18.00-20. Yhteistä toimintaa, iltapala ja mahdollisuus saunomiseen.  Tietoa tapahtumissa. Nyt tauolla.
  • Miehet Sanan äärellä-ryhmä, seurakuntakeskuksen alasali sunnuntaisin.  Lisätietoja Jarkko Naukkarinen p. 045 6337 613

vs. johtava diakoniatyöntekijä, diakoninen perhetyö, isät ja lapset, miestyö

viran sijainen, johtava diakoniatyöntekijä 31.5.2021 asti

parisuhdetuki, mielenterveystyö, kriisityö