Miehille

Seurakunnan  miestoiminta tarjoaa mahdollisuuden elämän ilojen ja surujen jakamiseen sekä vertaistukeen muiden miesten ja isien kanssa. Tapahtumien lisäksi seurakunta tukee miehiä henkilökohtaisissa  ja luottamuksellisissa  keskusteluissa.

HUOM! COVID-19-epidemian vuoksi kokoava toiminta on peruttu 31.5. asti. Syksyn toiminnasta ilmoitamme elokuussa 2020.

Säännöllistä toimintaa miehille:

• Miesten saunaillat Ahvenlammen leirikeskuksessa kuukauden 1. maanantai  klo 18-21, teema+ iltapala ja hartaus/ ehtoollinen.
  • Isien ja lasten illat Ahvenlammella  klo 18.00-20. Yhteistä toimintaa, iltapala ja mahdollisuus saunomiseen.
  • Miehet Sanan äärellä-ryhmä, seurakuntakeskuksen alasali sunnuntaisin.  Lisätietoja Jarkko Naukkarinen p. 045 6337 613