Mies lukee Raamattua

Miehille

Seurakunnan toiminta miehille tarjoaa mahdollisuuden elämän ilojen ja surujen jakamiseen sekä vertaistukeen muiden miesten kanssa. Toiminta pyrkii yhdessä seurakuntalaisten kanssa vahvistamaan ja varustamaan kristittynä kasvamisessa ja oman paikan löytymisessä Jumalan valtakunnan työssä. Luomme mahdollisuuksia vapaaehtoistyöhön ja kanssakulkijoiden palvelemiseen. Kutsumme kaikkia mukaan toimintaan. 

Toimintaa miehille:

  • Miesten saunaillat Ahvenlammen leirikeskuksessa, Hermanonkimaantie 132  klo 18-21.00, 19.8, 9.9, 14.10, 11.11 ja 9.12. Illassa on keskusteluteema, iltapala, mahdollisuus saunoa ja hartaus/ ehtoollinen.
  • Iltalampun kajo-illat kerran kuussa. Näissä illoissa usko kohtaa elämän. Illan aiheen alustuksen jälkeen käymme keskustelua yhdessä tai ryhmissä. Illassa myös rukouspalvelu ja sielunhoitomahdollisuus sekä yhteinen nyyttikesti-iltapala. Voit tuoda oman makusi mukaan tarjottavaa yhteiseen pöytään, mutta olet myös tervetullut ilman tarjottavaa. Seuraa ilmoittelua!
  • Ankkurin avoimet alkaen 4.9, on kahvila avoinna kyläläisille (Keskuskatu 11) keskiviikkoisin, jonne voi tulla tapaamaan tuttuja, juomaan hyvät kahvit tai kutomaan tai puuhaamaan ohjelman mukaisia käsitöitä. Digiapua on myös tarjolla kuukauden kolmena keskiviikkona, seuraa ilmoittelua. Lopussa pieni hartaushetki.
  • Raamattu- ja rukouspiirit 

Ota yhteyttä

johtava diakoniatyöntekijä

diakoninen perhetyö, isät ja lapset, miestyö

parisuhdetuki, mielenterveystyö, kriisityö

Facebook: Keski-Uudenmaan iskät- vertaisryhmä https://www.facebook.com/groups/kuiskat