Vauvoja leikkimässä

Toukkapiiri

Toukkapiiriin ovat tervetulleita sylivauvat vanhempineen. Toukkapiirissä keskustellaan vauvan syntymään ja kasvuun liittyvistä kysymyksistä. Piirissä on mahdollisuus tavata muita pikkuvauvojen vanhempia, jakaa arjen kysymyksiä ja tutustua uusiin lapsiperheisiin. Toukkapiirissä on usein myös ulkopuolisia vierailijoita alustamassa vauva-aikaan, vauvanhoitoon ja vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä. Toukkapiiri on vapaaehtoisten äitien vetämä vertaisryhmä. Toukkapiirissä voi käydä sen kauden loppuun kun lapsi täyttää vuoden. Mukaan voi tulla vaikka jo odotusaikana!

Löydät meidät myös Facebookista!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Toukkapiiri kokoontuu tiistaisin klo 10-12 seurakuntakeskuksen alasalissa

8.2. Tutustumista, kuulumisia, kevään ohjelman suunnittelua

15.2.

22.2. Talviloma, vierailija Mäntsälän kirjastosta, sisarukset tervetulleita mukaan!

1.3. Perhetoiminnan ohjaaja Lotta Nieminen

8.3. Valokuvaus, Me&I vaate-esittelijä

15.3. Kunnan varhaiskasvatuksen palveluohjaaja Tiina Korhonen

22.3. Vyöhyketerapeutti Maria Murtomäki

29.3. Varhaiskasvatuksen ohjaaja Piia Muurikainen

5.4. Lasten ensiapu, Sanna Velin

12.4. Pääsiäisaskartelua

19.4.

26.4. Äitifysioterapeutti Minna Tynkkynen Vireukselta

3.5. Kirkkoherra Tarja Meijer, äitienpäiväaskartelua

10.5. Perhejumppaa, Päivi Salenius Mäntsälän opistosta

17.5. Vauvamuskari, Kaisa Vokkolainen Porvoonseudun musiikkiopistosta

24.5. Neuvolapsykologi Minna Engström

31.5. Kevään vika toukkis seurakuntakeskuksen nurmella (huonolla säällä sisällä)

7.6. Kesätoukkis piknik seurakuntakeskuksen nurmella (huonolla säällä sisällä)

14.6. Kesätoukkis seurakuntakeskuksen nurmella (huonolla säällä sisällä)

21.6. Kesätoukkis seurakuntakeskuksen nurmella (huonolla säällä sisällä)

Toukkapiiriläiset siirtyvät klo 11 seurakuntasaliin Kirkonmäen aamiaiselle (Aamiaista ei ole 7.6. jolloin diakoniatyö tarjoaa soppaa torilla). Alakerran keittiöstä löytyy välineitä vauvanruoan lämmittämiseen ja tarjoiluun. Kerhoon tullessa pestään kädet ja kerhotiloissa on käytössä käsidesiä. Ethän tule kerhoon, mikäli sinulla tai lapsella on flunssaoireita.

Toukkikseen etsitään uusia vapaaehtoisohjaajia ensi syksyksi. Jos olet alle 1-vuotiaan vauvan vanhempi, ja kiinnostunut vauvaryhmän ohjaamisesta, niin ota yhteyttä lastenohjaaja Jenna Horttanaiseen p. 0400 371 609

Varhaiskasvatuksessa lomaillaan 27.6.-31.7. syksyn kerhot alkavat ke 10.8.