Vauvoja leikkimässä

Toukkapiiri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkkoperhekerhot

Verkkoperhekerho kokoontuu vielä kerran TI 11.5. klo 10-11. Perhekerhossa on aluksi ohjattu ohjelmallinen tuokio, jonka jälkeen aikuiset voivat jäädä kahvittelemaan ja juttelemaan yhdessä muiden aikuisten ja ohjaajien kanssa. Pääset mukaan alla olevaa linkkiä klikkaamalla! Tervetuloa! 

Liity verkkoperhekerhoon

Kesäperhekerhot leikkipuistoissa vko 23-25. Tarkemmat ajat ja paikat ilmoitetaan myöhemmin. Seuraa ilmoittelua nettisivuilla, lehdessä ja facebookissa. 

Toukkapiiriin ovat tervetulleita sylivauvat vanhempineen. Toukkapiirissä keskustellaan vauvan syntymään ja kasvuun liittyvistä kysymyksistä. Piirissä on mahdollisuus tavata muita pikkuvauvojen vanhempia, jakaa arjen kysymyksiä ja tutustua uusiin lapsiperheisiin. Toukkapiirissä on usein myös ulkopuolisia vierailijoita alustamassa vauva-aikaan, vauvanhoitoon ja vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä. Toukkapiiri on vapaaehtoisten äitien vetämä vertaisryhmä. Toukkapiirissä voi käydä sen kauden loppuun kun lapsi täyttää vuoden. Mukaan voi tulla vaikka jo odotusaikana!

Oletko alle 1-vuotiaan vauvan vanhempi? Toukkapiiri alkaa taas elokuussa. Tule mukaan Toukkapiirin vapaaehtoisohjaajaksi! Ota yhteyttä varhaiskasvatuksen toimistoon p. 040 743 3256.

Löydät meidät myös Facebookista! Linkki avautuu uudessa välilehdessä