Toukkapiiri

Kesätoukkapiiri kokoontuu neljänä tiistaina kesäkuussa klo 10-12 seurakuntakeskuksen nurmella. Ota mukaan oma viltti. Seurakuntakeskuksen alakerran vessa on käytettävissä ja sieltä löytyy hoitopöytä. Muutoin toimitaan ulkona. Seurakunta tarjoaa kahvit ja keksit. Vauvanruokien lämmitysmahdollisuus.

Toukkapiiriin ovat tervetulleita sylivauvat vanhempineen. Toukkapiirissä keskustellaan vauvan syntymään ja kasvuun liittyvistä kysymyksistä. Piirissä on mahdollisuus tavata muita pikkuvauvojen vanhempia, jakaa arjen kysymyksiä ja tutustua uusiin lapsiperheisiin. Toukkapiirissä on usein myös ulkopuolisia vierailijoita alustamassa vauva-aikaan, vauvanhoitoon ja vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä.

Toukkapiiri on vapaaehtoisten äitien vetämä vertaisryhmä. Toukkapiirissä voi käydä sen kauden loppuun kun lapsi täyttää vuoden. Mukaan voi tulla vaikka jo odotusaikana!

Löydät meidät myös Facebookista!