Vauvoja leikkimässä

Toukkapiiri

Toukkapiiriin ovat tervetulleita sylivauvat vanhempineen. Toukkapiirissä keskustellaan vauvan syntymään ja kasvuun liittyvistä kysymyksistä. Piirissä on mahdollisuus tavata muita pikkuvauvojen vanhempia, jakaa arjen kysymyksiä ja tutustua uusiin lapsiperheisiin. Toukkapiirissä on usein myös ulkopuolisia vierailijoita alustamassa vauva-aikaan, vauvanhoitoon ja vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä. Toukkapiiri on vapaaehtoisten äitien vetämä vertaisryhmä. Toukkapiirissä voi käydä sen kauden loppuun kun lapsi täyttää vuoden. Mukaan voi tulla vaikka jo odotusaikana!

Oletko alle 1-vuotiaan vauvan vanhempi? Toukkapiiri alkaa taas elokuussa 17.8.  Tule mukaan Toukkapiirin vapaaehtoisohjaajaksi! Ota yhteyttä lastenohjaaja Anne Laineeseen p. 040 170 9109.

Löydät meidät myös Facebookista!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kesäperhekerhot leikkipuistoissa vko 23-25.

Anttilan kesäperhekerho lähiliikunta-alueella (Ansaritie) MA klo 9.30-11

Hyökännummen kesäperhekerho kerhotalon pihalla (Tasalantie 2) TI klo 9.30-11

Kirkonkylän kesäperhekerho Leijonapuistossa (Vanha Porvoontie) KE klo 9.30-11

Mustamäen kesäperhekerho asukaspuistossa (Pukkimäentie) TO klo 9.30-11

Kesäperhekerhot kokoontuvat kolmella viikolla ennen juhannusta klo 9.30-11. Kesäperhekerho on vapaamuotoinen puistokerho, johon ovat tervetulleita aikuiset ja lapset. Perhekerhossa on lyhyt ohjelmallinen osuus sekä vapaata leikkiä ja jutustelua. Seurakunta tarjoaa mehut ja keksit. Toiminnassa noudatetaan THL:n ohjeita turvavälien pitämisestä ja käsihygieniasta. Kerhoon voi tulla vain terveenä. Tervetuloa!