Vauvoja leikkimässä

Toukkapiiri

Toukkapiiriin ovat tervetulleita sylivauvat vanhempineen. Toukkapiirissä keskustellaan vauvan syntymään ja kasvuun liittyvistä kysymyksistä. Piirissä on mahdollisuus tavata muita pikkuvauvojen vanhempia, jakaa arjen kysymyksiä ja tutustua uusiin lapsiperheisiin. Toukkapiirissä on usein myös ulkopuolisia vierailijoita alustamassa vauva-aikaan, vauvanhoitoon ja vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä. Toukkapiiri on vapaaehtoisten äitien vetämä vertaisryhmä. Toukkapiirissä voi käydä sen kauden loppuun kun lapsi täyttää vuoden. Mukaan voi tulla vaikka jo odotusaikana!

Löydät meidät myös Facebookista!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Toukkapiiri kokoontuu tiistaisin klo 10-12 seurakuntakeskuksen alasalissa

16.8. Paluu arkeen, tutustumista ja vapaata toukkistelua

23.8. Jumppahetki vauvan kanssa, Päivi Salenius, Kansalaisopisto

30.8.

6.9. Jonna Salonen, Keusoten perheohjaus

13.9. Äitiysfysioterapeutti Minna Tynkkynen, Vireus

20.9. Tiina Haukijärvi, diakoni, Mäntsälän seurakunta

27.9. Osteopaatti Päivi Purolinna

4.10. Lapsen ensiapu, SPR

11.10. Vauvamuskari, Johanna Kilki, Porvoonseudun musiikkiopisto

18.10. Askartelua, syyslomaviikko. Isot sisarukset tervetulleita mukaan!

25.10. Valokuvaus

1.11. Isäinpäiväaskartelua

8.11. Minna Nummela, Mäntsälän kirjasto

15.11. Nina Häkkinen, diakoni, Mäntsälän seurakunta

22.11. Kirkkomuskarilauluja, Piia Muurikainen, varhaiskasvatuksen ohjaaja

29.11.

13.12. Joulupuuroa ja joululauluja, viimeinen toukkis.

Toukkapiiriläiset siirtyvät klo 11 seurakuntasaliin Kirkonmäen aamiaiselle syyskuusta alkaen. Alakerran keittiöstä löytyy välineitä vauvanruoan lämmittämiseen ja tarjoiluun. Kerhoon tullessa pestään kädet ja kerhotiloissa on käytössä käsidesiä. Ethän tule kerhoon, mikäli sinulla tai lapsella on flunssaoireita.

Toukkikseen etsitään uusia vapaaehtoisohjaajia ensi syksyksi. Jos olet alle 1-vuotiaan vauvan vanhempi, ja kiinnostunut vauvaryhmän ohjaamisesta, niin ota yhteyttä perhetoiminnan ohjaaja Lotta Niemiseen p. 0400-967 522