Vauvoja leikkimässä

Toukkapiiri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkkoperhekerhot

Verkkoperhekerho kokoontuu toistaiseksi paritomien viikkojen tiistaina klo 10-11. Perhekerhossa on aluksi ohjattu ohjelmallinen tuokio, jonka jälkeen aikuiset voivat jäädä kahvittelemaan ja juttelemaan yhdessä muiden aikuisten ja ohjaajien kanssa. Pääset mukaan alla olevaa linkkiä klikkaamalla! Tervetuloa! 

Liity verkkoperhekerhoon

Liveperhekerhojen alkamisajankohta ei ole vielä tiedossa. Seuraa ilmoittelua nettisivuilla, lehdessä ja facebookissa. Sieltä löytyy myös videoita perheille ja perhekerholaiset voivat hakea askartelutarvikkeita kerhopisteistä erikseen ilmoitettavina ajankohtina. 

Toukkapiiriin ovat tervetulleita sylivauvat vanhempineen. Toukkapiirissä keskustellaan vauvan syntymään ja kasvuun liittyvistä kysymyksistä. Piirissä on mahdollisuus tavata muita pikkuvauvojen vanhempia, jakaa arjen kysymyksiä ja tutustua uusiin lapsiperheisiin. Toukkapiirissä on usein myös ulkopuolisia vierailijoita alustamassa vauva-aikaan, vauvanhoitoon ja vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä. Ohjelma tarkentuu elokuussa.

Toukkapiiri on vapaaehtoisten äitien vetämä vertaisryhmä. Toukkapiirissä voi käydä sen kauden loppuun kun lapsi täyttää vuoden. Mukaan voi tulla vaikka jo odotusaikana!

Löydät meidät myös Facebookista! Linkki avautuu uudessa välilehdessä