Paula Rekolan piirtämä kuva kirkonmäeltä, jossa on toukkia ja perhosia vihreällä nurmella. Taustalla on kirkko

Toukkapiiri ja Perhospiiri

Toukkapiiriin ovat tervetulleita sylivauvat vanhempineen. Toukkapiirissä keskustellaan vauvan syntymään ja kasvuun liittyvistä kysymyksistä. Piirissä on mahdollisuus tavata muita pikkuvauvojen vanhempia, jakaa arjen kysymyksiä ja tutustua uusiin lapsiperheisiin. Toukkapiirissä on usein myös ulkopuolisia vierailijoita alustamassa vauva-aikaan, vauvanhoitoon ja vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä. Toukkapiirissä on mukana vapaaehtoisohjaajia. Mukaan voi tulla vaikka jo odotusaikana! 

Perhospiiri on jatkoryhmä Toukkapiiristä ohi kasvaneille 1-2-vuotiaille taaperoille vanhempineen. 

Sekä Toukkapiiriin että perhosiin kaivataan mukaan uusia vapaaehtoisia ohjaajia. Ohjaajien tehtävänä on mm. auttaa ohjelman suunnittelussa, vierailijoiden kutsumisessa, kerhotilan laittamisessa, kerhon aloittamisessa ja kahvinkeitossa. Vapaaehtoiset myös mahdollistavat toiminnan lomaviikkojenkin aikana, jolloin työntekijät ovat lomalla. Sinua tarvitaan! Ilmoittaudu rohkeasti lastenohjaaja Jenna Horttanaiselle p.0400-371 609, niin sovitaan sinulle sopivan kokoinen vapaaehtoistehtävä :-) 

Perhospiiri TI klo 14-16 Koivulassa

Perhospiiriin voit tulla mukaan 1-2-vuotiaan taaperon kanssa. Perhospiirissä keskustellaan ja jaetaan lapsiperheen arkeen liittyviä asioita muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Viimeinen kokoontuminen 14.5.

Löydät meidät myös Facebookista!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Toukkapiiri kokoontuu tiistaisin klo 10-12 seurakuntakeskuksen kahviossa

Toukkapiiriläiset siirtyvät klo 11 seurakuntasaliin Kirkonmäen aamiaiselle, joka jatkuu 4.6. saakka. Alakerran keittiöstä löytyy välineitä vauvanruoan lämmittämiseen ja tarjoiluun. 

Toukkapiirin kesä

4.6. Pihanurmella, sateen sattuessa alasalissa

11.6. Pihanurmella, sateen sattuessa alasalissa

18.6. Pihanurmella, sateen sattuessa alasalissa