Kuva hautausmaasta sekä raamatun teksti: Minä en luovu toivostani, enkä lakkaa sinua ylistämästä.

Tule mukaan

Järjestämme paljon toimintaa kaiken ikäisille seurakuntalaisille. Käytössämme on seitsemän toimipistettä eri puolilla Mäntsälää. Paljon tapahtuu myös kodeissa, kylillä ja laitoksissa, sillä haluamme olla siellä, missä ihmiset ovat.

Jumalanpalvelukset ja uskonelämän hoitaminen

Mäntsälän seurakunnassa vietetään jumalanpalvelusta joka sunnuntai ja pyhäpäivä klo 10 kirkossa. Jumalanpalvelukseen ovat tervetulleita ihan kaikki, ja kirkossamme on huomioitu pienimmätkin vieraat. Alttarin vasemmalta puolelta löytyy lapsille oma pikkukirkko ja lastenpaikka, josta heidän on mukava seurata jumalanpalvelusta. Kirkonpenkkiin voi lapselle ottaa sisäänkäynnin luota löytyvän kirkkopussin, jossa on ajankohdan mukaan vaihtuvaa puuhaa messun ajaksi.

Lue lisää jumalanpalveluksista ja uskonelämän hoitamisesta.

Varhaiskasvatus

Seurakunnan varhaiskasvatus tarjoaa kattavasti toimintaa lapsille ja perheille. Erilaisia tapahtumia ja leirejä järjestetään ympäri vuoden, ja syksyisin ja keväisin pyörivät päiväkerhot, perhekerhot, perhekirkot ja muskari.

Lue lisää varhaiskasvatuksesta.

Kouluikäiset

Seurakunta tarjoaa kouluikäisille leirejä, kerhoja sekä maksutonta harrastustoimintaa. 

Lue lisää kouluikäisten toiminnasta.

Nuorisotyö

Nuorisotyössä järjestetään nuortenmessuja, nuoria kiinnostavaa viikkotoimintaa sekä leirejä ja retkiä. Nuorten toimintaan voi jokainen tulla omana itsenään hengailemaan, kohtaamaan kavereita ja pohtimaan elämää, uskoa ja Jumalaa.

Lue lisää nuorisotyöstä.

Aikuiset

Aikuisille järjestetään muun muassa kerhoja ja piirejä, erilaisia kursseja, kahvitteluja ja yhdessä oloa.

Lue lisää aikuisille suunnatusta toiminnasta.

Musiikkityö

Tarjolla on jokaiselle jotain alkaen muskareista ja lapsikuoroista moniin aikuiskuoroihin. Seurakunnan oma konserttitoiminta keskittyy kirkkovuoden tärkeimpiin juhla-aikoihin, kuten adventtiin, jouluun, pääsiäiseen ja pyhäinpäivään. Omat kuoromme, kuten Oratoriokuoro, Kirkkokuoro ja Gospel Mäntsälä solisteineen esiintyvät säännöllisesti. Näihin konsertteihin on yleensä vapaa pääsy. Kirkossamme pitävät omia konserttejaan myös tunnetut kotimaiset artistit.

Lue lisää musiikkityöstä.

Tärkeät yhteyshenkilöt

Mäntsälän seurakunta on nimennyt omat yhteyshenkilöt muun muassa maahanmuutto-, sateenkaari-, vapaaehtois- ja yritystoiminnalle. Katso täältä keneen ottaa ensisijaisesti yhteyttä.