Puhekupla, jossa teksti kamalat äidit

Vertaistukea vanhemmuuteen

Kamalat äidit -vertaisryhmä murrosikäisten äideille

Kamalat äidit on murrosikäisten äideille tarkoitettu vertaistukiryhmä. Ryhmän tarkoituksena on tukea äitejä heidän kasvatustyössään sekä tarjota vanhemmuuteen liittyvää tietoa. Ryhmää ohjaavat Mäntsälän seurakunnan työntekijät ja itsekin murrosikäisten äidit. Uusia ryhmiä perustetaan tarpeen mukaan. Seuraava ryhmän alkamisajankohta ei ole vielä tiedossa. Seuraa ilmoittelua nettisivuilla ja Facebookissa.

Lue lisätietoa Kamalat äidit -toiminnasta www.kamalataidit.fi

Toimiva Perhe -kurssit

Toimiva Perhe on vanhemmille ja muille kasvattajille tarkoitettu kurssi, jossa saadaan valmiuksia hyvinvoivaan perhe-elämään ja ongelmien rakentavaan ratkaisemiseen. Ryhmää ohjaavat Toimiva Perhe -ohjaajakurssin käyneet seurakunnan työntekijät. Seuraavan kurssin alkamisajankohta ei ole tällä hetkellä tiedossa.

Lue lisätietoa Toimiva Perhe -kursseista https://nuorikirkko.fi/koulutus-toimiva-perhe/

Pilkahduksia - vertaistukiryhmä erityislasten vanhemmille syksyllä 2020

Onko kotonasi erityistarpeinen lapsi, jonka myötä arki on erityisellä tavalla erilaista? Monesti keskustelu samassa tilanteessa olevien vanhempien kanssa auttaa jaksamaan eteenpäin. Tule mukaan jakamaan vinkkejä, kertomaan arjesta, kuuntelemaan muiden kokemuksia ja löytämään voimaa vertaistukiryhmästä. Ryhmä toimii kiinteänä pienryhmänä, jonka vuoksi ennakkoilmoittautuminen on tärkeää. Ryhmää ohjaa Mäntsälän seurakunnan perhetoiminnan ohjaaja, joka on itsekin erityislapsen vanhempi.

Lisätietoa: Lotta Nieminen, lotta.nieminen@evl.fi, puhelin 040 096 7522