Mies lukee niityllä

Aikuistyö tarjoaa osaltaan Mäntsälän seurakuntalaisille lepoa, rakentumista ja virkistystä sekä tukea erilaisissa elämäntilanteissa. Tämä tapahtuu seurakuntayhteydessä ja Jumalan sanan ja sakramenttien äärellä.

Tavoitteenamme on olla hengellinen matkakumppani seurakuntalaisille. Pyrimme löytämään toimintamuotoja, joiden kautta jokainen seurakuntalainen voisi löytää oman paikkansa seurakunnasta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan kaikkeen toimintaan.

Walk to talk

Meille kaikille tulee elämässä eteen vastoinkäymisiä ja haasteita, joista haluaisi puhua jonkun luotettavan ulkopuolisen henkilön kanssa.  Walk to talk on matalan kynnyksen keskusteluapua aikuisille ja perheille. Se on tulevaisuuteen suuntautuvaa lyhytterapiaa, jossa pyritään vahvistamaan asiakkaan voimavaroja ja selviytymistaitoja sekä lisäämään toiveikkuutta. Ratkaisukeskeisyydelle on ominaista keskittyä yksilön vahvuuksiin ja tunnistaa asioita, jotka ovat hyvin. Lyhytterapiasta voi saada apua mm. stressiin ja unihäiriöihin, ahdistusoireisiin, ihmissuhdekiemuroihin, masennusoireisiin, vanhemmuuden haasteisiin, erotilanteisiin jne. Toiminta on maksutonta, anonyymiä, ilman ajanvarausta toteutettavaa ammatillista keskusteluapua, jota tarjoavat ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa opiskelevat seurakunnan työntekijät. Paikka Ankkuri/ Diakoniatoimisto (Keskuskatu 11) maanantaisin klo 10-12. Viimeinen päivystys ma 17.6. Huom! Ei päivystystä 13.5.

Toimivat ihmissuhteet läheisiimme ovat tärkeitä ja lisäävät hyvinvointia. Aina yhdessäolo ei kuitenkaan ole ongelmatonta. Luottamuksellinen keskustelu ammattilaisen kanssa voi avata myös isompia solmuja. Apua tarjoavat oman seurakunnan lisäksi perheasiain neuvottelukeskukset eri puolilla Suomea.

 

Ihmissuhteet