Aikuisia nuotion ääressä

Aikuisille

Aikuistyön toiminta-ajatuksena on on olla läsnä ja toimia hengellisenä matkakumppanina ihmisille arjessa ja juhlassa.

Järjestämme aikuisille monipuolista toimintaa mm. Raamattu- ja rukouspiirejä, alfa-kursseja, Raamatun opetusta, kappeli-iltoja, musiikkitilaisuuksia  sekä erilaisia tapahtumia. Naisille ja miehille järjestetään myös omaa toimintaa kuten saunailtoja ja naisten- sekä miestenpäiviä.

Koronatilanteen vuoksi valta-osa aikuistyön toiminnasta on tauolla. Kirkollisista ilmoituksista löydät voimassa olevan toiminnan. Koronatilanteen vuoksi vältämme toimintaa, jossa emme pysty takaamaan seurakuntalaisten turvallisuutta. Toiminta palaa ennalleen kun tilanne rauhoittuu.

Ihmissuhteet ovat elämän suola ja sokeri. Jos ja kun rakkauteen tulee ryppyjä, kannattaa hakea apua. Ulkopuolinen vaitiolovelvollinen ammattilainen voi olla apuna etsimään ratkaisuja tai ainakin askelia eteenpäin. Apua tarjoavat oman seurakunnan lisäksi perheasiain neuvottelukeskukset eri puolilla Suomea.

Ihmissuhteet