Aikuisia nuotion ääressä

Aikuisille

Aikuistyön toiminta-ajatuksena on on olla läsnä ja toimia hengellisenä matkakumppanina ihmisille arjessa ja juhlassa.

Järjestämme aikuisille monipuolista toimintaa mm. Raamattu- ja rukouspiirejä, alfa-kursseja, Raamatun opetusta, kappeli-iltoja, musiikkitilaisuuksia  sekä erilaisia tapahtumia. Naisille ja miehille järjestetään myös omaa toimintaa kuten saunailtoja ja naisten- sekä miestenpäiviä.

Koronatilanteen vuoksi valta-osa aikuistyön toiminnasta on tauolla. Kirkollisista ilmoituksista löydät voimassa olevan toiminnan. Koronatilanteen vuoksi vältämme toimintaa, jossa emme pysty takaamaan seurakuntalaisten turvallisuutta. Toiminta palaa ennalleen kun tilanne rauhoittuu.

Ilmoittautuminen syksyn 2021 ruskamatkalle on käynnissä

Seurakunnan ruskamatka Inariin 11-18.9.2021. Majoittuminen Saariselällä Tievatuvalla. Teemme päivittäin eripituisia patikointiretkiä. Liikumme kolmessa eri ryhmässä, joten kaikille löytyy sopiva patikointimatka 2-20 kilometrin väliltä. Retkikohteina mm. Pielpajärven erämaakirkko, Inarinjärven risteily, Saamelaismuseo ja Saamelaiskulttuurikeskus sekä päiväretki Norjaan. Viikko-ohjelma julkaistaan myöhemmin keväällä. Matkanjohtajina Riikka Näätänen sekä Eija ja Jouni Koskela. Hinta 600€. Yhden hengen huone 700€. Hintaan sisältyy täysihoito ja kaikki retkeilykohtet. Meno-paluumatkan ruokailut omakustanteisesti. Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon numeroon 019-560 7500 20.6.2021 mennessä. Lisätietoja Riikalta 040-7729 319, riikka.naatanen@evl.fi.

Ihmissuhteet ovat elämän suola ja sokeri. Jos ja kun rakkauteen tulee ryppyjä, kannattaa hakea apua. Ulkopuolinen vaitiolovelvollinen ammattilainen voi olla apuna etsimään ratkaisuja tai ainakin askelia eteenpäin. Apua tarjoavat oman seurakunnan lisäksi perheasiain neuvottelukeskukset eri puolilla Suomea.

Ihmissuhteet