Avoimet työpaikat

Tervetuloa työskentelemään Mäntsälän seurakuntaan. Ilmoitamme avoimista työpaikoista kotisivuillamme, kirkkoherranviraston ilmoitustaululla, Oikotien sivuilla tyopaikat.oikotie.fi/Linkki avautuu uudessa välilehdessä ja kirkon rekrytointisivuilla evl.fi/rekrytointiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

kirkon ikkuna

Johtava emäntä-vahtimestari

Mäntsälän seurakunnassa haetaan johtavaa emäntä-vahtimestaria.

Tehtäviin kuuluu suunnitella ja vastata seurakunnan toimitilojen ruokataloudesta ja puhtaanapidosta sekä niihin liittyvistä hankinnoista.

Seurakunnassa on kolme emäntä-vahtimestaria, joiden lähiesimiehenä johtava emäntä-vahtimestari toimii. Hänen tulee myös itse osallistua käytännön siivous-, keittiö- ym. töiden suorittamiseen. Työ sisältää työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin. Oma auto on välttämätön.

Toivomme kokemusta vastaavista tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Työt alkavat 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukaisesti (vähimmäispalkka 2737,34 €). Palkan lisäksi voi tulla mahdollinen työkokemukseen perustuva kokemuslisä. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Mäntsälän seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset on toimitettava 3.3.2021 kello 13.00 mennessä osoitteeseen:

Urheilutie 1
04600 Mäntsälä.
Kuoreen merkintä: ”johtava emäntä-vahtimestari”.

tai sähköpostiin: helena.nieminen@evl.fi

Tiedusteluihin vastaavat talousjohtaja Helena Nieminen, puh. 040-7433251 ja kirkkoherra Mikko Seppälä, puh. 040-7433250.

Kesä- ja kausityöntekijöitä hautausmaatyöhön

Mäntsälän seurakunta hakee kesä-/kausityöntekijöitä hautausmaatyöhön 1 – 6 kuukauden pituisiin työsuhteisiin.

Tehtäviin kuuluu seurakunnan hautausmaan ja kiinteistöjen ulkoalueiden hoito- ja kunnossapitotöitä sekä hautainhoitorahaston sopimushoitohautojen hoitotöitä, mm. haravointia, istutusta, kitkemistä ja nurmikon leikkaamista.

Kausityöntekijöiltä edellytämme pääsääntöisesti 18 vuoden ikää, mutta palkkaamme myös 1 - 3 alle 18-vuotiasta, mutta vähintään 16 vuoden ikäistä 1 kuukauden työsuhteeseen.

Arvostamme alan koulutusta, työkokemusta viheralalta, valmiuksia työskentelyyn itsenäisesti ja ryhmässä.

Työaika kolmen viikon jaksotyössä on 114 tuntia 45 minuuttia.

Hakemukset toimitetaan täyttämällä verkkosivuilla mantsalanseurakunta.fi oleva lomake ja lähettämällä se osoitteeseen sari.sievanen-hallstrom@evl.fi.

Hakemukset tulee lähettää 26.2. mennessä.

Työpaikkoja täytetään jo hakuaikana, sopivan henkilön löydyttyä.

Valituille ilmoitamme viimeistään viikolla 10.

Lataa hautausmaan kesä- ja kausityön hakemuslomake (.xls)