Taloudellinen tuki – millaista apua voin saada?

Meillä on mahdollisuus avustaa sinua akuutissa hätätilanteessa. Taloudellisen avustuksen tarkoituksena on auttaa sinut yllättävän tilanteen yli. 

Mitä diakoniatyöntekijän vastaanotolla tapahtuu?

Keskustelemme luottamuksellisesti kanssasi raha- ja velkatilanteestasi. Keskustelua varten on hyvä varata mukaan tositteet tuloista ja menoista. Voimme auttaa sinua löytämään asiantuntevaa apua esimerkiksi velkaneuvojalta. Voimme auttaa lomakkeiden täyttämisessä ja yhteydenpidossa velkojiin sekä sosiaalitoimeen. Voimme tulla myös mukaasi neuvottelemaan muiden tahojen kanssa. Me autamme ihmisiä erottelematta ja kyselemättä kirkon jäsenyyttä tai uskontokuntaa.

Lisätietoa taloudellisesta avustamisesta saat soittamalla päivystysnumeroomme p. 019 560 7535. Avustamme vain Mäntsälässä kirjoilla olevia henkilöitä.

Apua talous- ja velkaongelmiin

Oikeusaputoimisto: Talous- ja velkaneuvonta

Oikeusaputoimisto palvelee puhelimitse arkisin klo 8–16.15. Lisäksi talous- ja velkaneuvonnan chatti on avoinna arkisin klo 10–12 ja lisäksi torstaisin klo 15–17. Lisätietoa saat täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Takuusäätiön maksuton puhelinneuvonta ja lainajärjestelyt

Takuusäätiö on valtakunnallinen sosiaalialan järjestö, joka auttaa velkakierteessä ja taloudellisesti haavoittuvassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Lisätietoa saat täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kuluttajaviraston talous- ja velkaneuvontasivut

Kuluttajaviraston sivuilta löydät apua omien raha-asioiden hallintaan. Lisätietoa saat täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lompakko on tyhjä.

Ota yhteyttä

johtava diakoniatyöntekijä

diakoninen perhetyö, isät ja lapset, miestyö

parisuhdetuki, mielenterveystyö, kriisityö

Facebook: Keski-Uudenmaan iskät- vertaisryhmä https://www.facebook.com/groups/kuiskat

diakoniatyöntekijä

Yhteisvastuu, vapaaehtoistoiminta, kehitysvammaistyö, sateenkaarityön yhteyshenkilö