Seurakuntakeskus

Urheilutie 1 , 04600 Mäntsälä
Tiedustelut p. (019) 5607 500

Seurakuntakeskus

Kirkkoherranvirasto on avoinna arkisin kello 9-13. Kulku kirkkoherranvirastoon rakennuksen yläpihalta.

Virastossa on aukioloaikoina paikalla päivystävä pappi sekä viraston ja taloustoimiston henkilökunta. Puhelimitse palvelemme arkisin virka-aikaan.

Seurakuntakeskuksessa sijaitsevat kirkkoherranvirasto, taloustoimisto, aikuistyön toimisto ja lähetystyön toimisto.

Seurakuntakeskuksen tilat

• Seurakuntasali
  • Kahvio
  • Alasali

Seurakuntakeskuksen tilat ovat vuokrattavissa.

Saliin mahtuu 100 henkilöä, kahvioon n. 50 henkilöä ja alasaliin n. 60 henkilöä

Esteettömyys

Tilat ovat esteettömiä. Seurakuntasalissa on käytössä induktiosilmukka. Esteettömät WC-tilat ovat kokoontumistilojen välittömässä läheisyydessä.

Seurakuntakeskuksessa ei ole hissiä. Pyörätuolilla kerrosten välillä siirtyminen tapahtuu ulkokautta.

Parkkipaikat

Seurakuntakeskuksessa on parkkipaikkoja sekä ylä- että alapihalla.

Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Urheilutie 1, 04600 Mäntsälä

Seurakuntakeskus perhekerho (Kiinteä ryhmätoiminta)

Perhekerho on avoin kerho lapsille ja aikuisille. Voit tulla kerhoon tapaamaan muita aikuisia ja lapsia silloin kun itselle sopii. Kerhossa tarjoillaan maksuton välipala.

Urheilutie 1, 04600 Mäntsälä

Iltaperhekerho (Avoin ryhmätoiminta)