Retket ja tapahtumat

8-synttärit käynnissä, eiintyjä on lavalla ja lapset ovat etualalla katselemassa.

8-synttärit vuonna 2012 syntyneille

Tervehdys sinä tänä vuonna 8 vuotta täyttänyt tai täyttävä mäntsäläläinen, olet lämpimästi tervetullut 8-synttäreille! Mäntsälän seurakunta järjestää 8-synttärit vuonna 2012 syntyneille mäntsäläläisille lapsille, eli juuri sinulle!

Juhla järjestetään seurakuntakeskuksessa (Urheilutie 1)

Keskiviikkona 18.11.2020 klo 18.00 - 19.45.

Juhla on tarkoitettu vain lapsille eikä juhlaan tarvitse erikseen ilmoittautua.

Juhlaan tulee kutsukirje syksyn aikana seurakuntaan kuuluville vuonna 2012 syntyneille. Myös seurakuntaan kuulumattomat 8-vuotiaat ovat tervetulleita juhlaan. Synttäreistä tulee myös ilmoitus paikallislehteen.

Juhlassa seurataan ohjelmaa, puuhataan yhdessä toisten synttärisankareiden kanssa ja tietysti syödään synttärikakkua!

Juhlassa tarjoillaan laktoositonta mansikkakermakakkua ja appelsiini Trip-mehua. Juhlassa on varauduttu erilaisiin ruokavalioihin (gluteeniton, maidoton, munaton). Ruokavaliosta täytyy mainita juhlaan saapumisen yhteydessä, jotta osataan toimia oikein kakun syömisen yhteydessä.