Leirit ja retket

Nuoria tasapainoilemassa lautojen päällä Ahvenlammen pihalla.

Nuorten leiri Ahvenlammella 14.-16.10.

Mukana on myös taikuri Miika Korkatti (Miikan nettisivut) esittämässä temppujaan! Mikä tässä elämässä on illuusioitta, ja mikä on totuutta? Entä mikä on Totuus isolla T:llä? Näitä pohditaan nuorten leirillä syysloman alussa! Luvassa on tämän teeman mukaista mukavaa ohjelmaa, ulkoilua, hyvää ruokaa, hiljentymistä ja kaikkea muuta mitä leirielämään kuuluu. Tule ottamaan selvää illusioista ja Totuudesta! Ilmoittautuminen päättyy to 29.9. klo 23:59. Hinta 20 euroa.

Leiri alkaa Ahvenlammella perjantaina klo 18 ja päättyy seurakutakeskuksella noin klo 11.45

Leiri on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille.

Ilmoittautudu linkistä https://www.mvsoy.fi/srk/mantsala/url/Lb4Dnwhs3m

Maata Näkyvissä  -festarit 18.-20.11.2022

Pohjoismaiden suurimmat kristilliset nuorisomusiikkifestarit ovat täällä taas koko viikonlopun mittaisena! Lähde mukaan ikimuistuistoiseen viikonloppuun Turkuun kuuntelemaan musaa, osallistumaan worskshoppeihin, nauttimaan festaritunnelmasta, nukkumaan koulun lattialla, ja syömään festariruokaa. Ja tämä kaikki yhdessä yhdessä tuhansien muiden nuorten kanssa!

Ilmoittautuminen päättyy 3.11.  Jos ilmoittaudut viimeistään 19.10, pääset mukaan 103 euron hintaan, muuten hinta on 107 euroa.

Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä.

Festareille lähdetään bussilla Wanhalta perajantaina noin klo 14.45 (jos tarvitset poissaolotodistusta kouluun, kysy Juha-Pekalta) ja paluu sunnuntaina noin klo 18.15.

Jos haluat festareiden hinnasta alennusta, niin lähde festareille talkoolaiseksi, ohjeet https://maatanakyvissa.fi/talkoolaiseksi/

Maata Näkyvissä -festarit järjestetään joka vuosi Turussa marraskuun puolivälissä. Euroopan suurimpana gospeltapahtuma Maata Näkyvissä kerää vuosittain Turkuhalliin yli 10 000 kävijää. Myös Mäntsälästä on perinteisesti suunnannut Turkuun bussilastillinen nuoria nauttimaan festareiden tunnelmasta. Tapahtumasta saa tietoa sivuilta www.maatanakyvissä.fi ja Instagramista @maatanakyvissa.

Yö kirkossa 18.-19.3.2023

Tule viettämään yö Mäntsälän kirkossa. Lisätietoja myöhemmin, mutta laita tämä jo nyt kalenteriisi!