Hyppää sisältöön

Leirit

Kouluikäisiä leirillä paistamassa ruokaa nuotiolla ja istuskelemassa nurmikolla.

Kouluikäisten leiritoiminta

Leiritoimintaa 1.-7. -luokkalaisille järjestetään ympäri vuoden.

Lukuvuoden aikana leirit ovat viikonlopun mittaisia ja kesäisin pidempiä.

Lisätietoja tulevista leireistä näiltä sivuilta ja kalenterista.

 

1-4 luokkalaisten syysleiri 15.-17.9.23 Ahvenlammella

Syksyinen viikonloppuleiri ulkoiluineen, askarteluineen, pelailuineen, leikkeineen, saunoineen ja hartauden hiljaisuuksineen on taas tulossa. 

Leiri pidetään Ahvenlammen leirikeskusessa ja hinta on 20€. 

Ilmoittautuminen leirille LEIRI ON TÄYNNÄ

Lisätietoja leiristä saa Katri Vuoriolta 040 7433257 

 

Kouluikäisten kesäleirit Sääksjärven koululla

Perinteisesti Sääksjärven koululle rakentuu jälleen leiripaikka kouluikäisten alkukesän leireillä. Leirikesän rakentumisesta ja Polku 23 -suurleiristä johtuen Sääksjärvellä leireillään tänä kesänä vain kesäloman ensimmäisellä viikolla. 

Kesäleiri 9-12 -vuotiaille ma 5.6. - ke 7.6.

Kesäleiri Sääksjärven koululla v. 2011-2014- syntyneille. Tilaa 40:lle leiriläiselle. Majoittuminen luokissa seurakunnan patjoin. Itseltä tulee löytyä lakana+tyynyt+makuupussi (tai peitto ja pussilakana). Ohjelmaa sisällä liikuntasalia hyödyntäen, sekä ulkona koulun viihtyisällä pihalla. Ohjelmassa ainakin liikuntaa, leikkejä, pelejä, kädentaitoja, raamistyöskentelyä, herkullista ruokaa, hartautta, telttasauna jne...

Kesäleiri 7-10 -vuotiaille to 8.6. - pe 9.6.

Kesäleiri Sääksjärven koululla v. 2013-2016 syntyneille. Tilaa 40:lle leiriläiselle. Ohjelma hyvin samansuuntaista kuin yllä esitellyllä leirillä. 

Kesäleiripäivä 6-8 -vuotiaille la 10.6.

Puhutaan myös päiväleiristä ja puuhaleiripäivästä. Päivä on suunnattu nuorimmille alakouluikäisille ja myös syksyllä eskarin aloittaville, eli 2015-2017 syntyneille. Poiminta pidempien leirien ohjelmista, kuten kädentaitoja ja ulkoilua. Ohjelmassa myös telttasauna saunomisintoisille. Leirille mahtuu 30 lasta. 

 

Polku 23 -suurleiri 11-14 -vuotiaille

Suurleiri on telttaleiri, joka kokoaa leiriläisiä ympäri Suomen. Leiri pidetään Ison Kirjan -leirialuueella Keuruulla. Odotettavissa on leirimeininkiä, josta ei puutu kavereita, loistavaa ohjelmaa ja aitoa telttailua luonnossa. Yhdessä tekeminen on hauskaa ja samalla voi harjoitella taitoja, joita jokainen meistä tarvitsee elämässään. Leirillä pääsee innostumaan luonnosta ja kokemaan kesäisiä elämyksiä.


Lue lisää täältä! HUOM! Ilmoittautumiset Mäntsälän ryhmään 13.3. klo 8 alkaen Mäntsälän seurakunnan sivujen kautta. Älkää siis ilmoittautuko leirin sivun linkin kautta. Perheleiriin ja nuortenleirille ilmoittaudutaan suoraan Polkuleirin sivujen kautta. 

Katso Polkuleirin esittelyvideo täältä!

 

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ

 

Kevätleirit 1.-4. -luokkalaisille 3.-5.3.2023 ja 24.-26.3.2023

Perinteiset kevää viikonloppuleirit ulkoiluineen, askarteluineen, pelailuineen, leikkeineen, saunoineen ja hartauden hiljaisuuksineen ovat olleet pitkään suosittuja. Jopa niin suosittuja, että kaikki eivät ole mahtuneet mukaan. Tänä vuonna olemmekin lisänneet toisen leirin, että kaikille halukkaille saataisiin leiripaikka. Leirille ilmoittautuessa saa jättää toiveensa ensisijaisesta leiristä sekä tiedon jos jompikumpi ajankohta ei sovi lainkaan. Pyrimme tasasuurin leiriryhmiin ja mikäli ilmoittautuneita tulee vain yhden leiriryhmän verran, jää toinen leiriajankohdista pois. Leirit pidetään Ahvenlammen leirikeskusessa ja hinta on 20€.

Lisätietoja leiristä Katri Vuorio 040 7433257 katri.vuorio@evl.fi

Ilmoittautuminen alkaa 2.2. klo 8 ja päättyy 16.2.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautuneille on laitettu lisätietoa leireistä.

 

 

Menneet ja tulevaisuudessa taas uudestaankin pidettävät leirit:

Tervetuloa Äiti-lapsileireille.Norsuja, Ilmapallot, Rakkaus, Sydän

Talven aikana seurakunta järjestää kaksi eri leiriä äideille ja lapsille. Leireillä askarrellaan, ulkoillaan, pelaillaan, vietetään ehtoollishetkeä, saunotaan ja tehdään paljon muutakin mukavaa. Leirille mahtuu mukaan n. 8 äitiä lapsineen.

Leirit on jaettu kahteen ikäryhmään. Marraskuun leirille toivotamme tervetulleeksi äitejä ja kouluikäisiä lapsia. Helmikuun leirille toivotamme tervetulleeksi äitejä ja alle kouluikäisiä lapsia. Jos perheessä on sekä kouluikäisiä että alle kouluikäisiä lapsia voi miettiä kumpi leiri vastaisi enemmän perheen tarpeeseen. Askaerteluja ja muuta tekemistä suunnitellaan lasten ikä huomioiden. Äiti voi ilmoittautua lastensa kanssa vain jommalle kummalle leirille. Näin mahdollisimman moni pääsisi leirille mukaan.

Seuraavat äitien ja lasten leirit syksyllä 2023 ja alkuvuodesta 2024.

The Father - talvileiri 5.-7. luokkalaisille 27.-29.1.2023

"Tämä on Big Brother", alkaa kuulutukset tosi-tv:stä tutussa talossa. Mutta tällä leirillä ei valvo isoveli, vaan ollaan Isän valvovan silmän alla ja turvallisessa huomassa. Mutta tosi-tv:stä lainassa saattavat olla ainakin monipuoliset ja ryhmää välillä haastavatkin tehtävät, itsensä haastaminen ja uudet kokemukset. Toki mukana myös leireiltä perinteisesti tutut elementit, kuten hartaus, ulkoilu, saunat ja herkullinen ruoka! Leiri pidetään Ahvenlammne leirikeskuksessa. Mukana matkassa oli 22 leiriläistä, 4 isosta ja 3 ohjaajaa. 

Yö kirkossa 5.-7. luokkalaisille

Syysleiri 1-4-luokkalaisille 

Leireilimme 29 leiriläisen kanssa mukavassa alkusyksyn säässä. Kiitos leiristä!

Sääksjärven kesäleirit 

Kesäleiri 1 7.-9.6.2022 

Kesäleiri 2 20.-22.6.2022

Leirit sujuivat mukavasti. Nautimme telttasaunasta ja sadettimesta, hyvästä seurasta ja mukavasta tekemisestä. Kiitos kaikille mukana olleille!

Puuhaleiripäivä 10.6.2022

Leiripäivä oli onnistunut. Pääsimme kokeilemaan telttasaunaa ja sadettajan alla vilvoittelua. Mukavia kavereita ja hauskaa tekemistä. Kiitos kaikille mukana olleille!

Kultaleiri 12.-18.6.2022

Mukavaa yhdessä oloa ja uusia kavereita. Kullanhuuhdonta, porot, yötön yö ja tunturit jäivät mieleen. Kiitos kaikille mukana olleille!

Kevätleiri 1.-4. -luokkalaisille 4.-6.3.2022

Vietimme leiriä mukavalla pienellä porukalla. Ulkoilimme, askartelimme, pelailimme, leikimme ja saunoimme. Kiitos kaikille mukana olleille!

 

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja

kouluikäiset, kouluyhteistyö

johtava nuorisotyönohjaaja

kouluikäiset, rippikoulutyö