Hyppää sisältöön

Wanhan viikkotoiminta

Wanha, etualalla biljardipöytä, takana sohvat

Syksy 2023

Nuorten toiminta on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille.

Viikottain

KE Afterschool 14.15-16.30

Wanhalle koulun jälkeen vaikka bussia odottelemaan! Tarjolla on mahdollisuus biljardin, pingiksen ja lautapelien pelaamiseen, läksyjen tekoon, musiikin kuunteluun, tai muuten vaan oleiluun. Tarjolla on myös pientä välipalaa sekä kahvia, teetä ja mehua. Työntekijä on myös aina paikalla juuri sinua varten. Hiljennymme Warttikseen klo 16.

TO Toimintatorstai 14.15-19

Wanhalle koulun jälkeen vaikka bussia odottelemaan! Tarjolla on mahdollisuus biljardin, pingiksen ja lautapelien pelaamiseen, läksyjen tekoon, musiikin kuunteluun, tai muuten vaan oleiluun. Tarjolla on myös pientä välipalaa sekä kahvia, teetä ja mehua. Työntekijä on myös aina paikalla juuri sinua varten. Toimintatortasissa on klo 18-19 yhteistä ohjelmaa (pelailua, keskustelua, laulamista, Raamattuun perehtymistä tms...) sekä Warttis.

 

Noin joka toinen viikko

PE Avoimet ovet 19-23 

Vietä perjantai-iltaa Wanhalla! Avoimet ovet ovat nuorten oma olohuone Wanhalla (noin) joka toinen viikko perjantaisin. Wanhalle saa tulla ja mennä omien menojensa mukaan. Ainoana sisäänpääsyvaatimuksena on sääntöjen noudattaminen, joita ovat esimerkiksi päihteettömyys ja toisten kunnioittaminen. Hiljennymme Warttikseen klo 22.30 (paitsi kun on Nuorten messu).

Syksyn 2023 Avoimet ovet

1.9. Avoimet ovet + Nuorten messu klo 21

15.9. Avoimet ovet

6.10. Avoimet ovet + Nuortenmessu klo 21

13.10. Avoimet ovet

3.11. Avoimet ovet + Nuortenmessu klo 21

10.11. Avoimet ovet + Nuortenmessu klo 21

1.12. Avoimet ovet

15.12. Joulujuhla

Nuorten messu

Nuorten messu on nimensä mukaisesti nuorten oma ehtoollisjumalanpalvelus. Toivotamme tietysti myös kaikki muut tervetulleeksi mukaan!

Nuortenmessua vietetään kirkossa kerran kuussa perjantaisin Wanhan avointen ovien keskellä klo 21.00. Messu kestää noin tunnin, jonka ajan Wanha on suljettu. Nuorten messun musiikki poimitaan yleensä Nuoren seurakunnan veisukirjasta.

Messun bändiläisillä on oma WhatsApp-ryhmä. Mikäli haluat tulla mukaan soittelemaan ja/tai laulamaan bändiin, niin pyydä työntekijöitä liittämään sinut ryhmään. Mukaan otetaan aina uusia soittajia ja/tai laulajia, tervetuloa!

Ahvis-illat

Muutaman kerran syksyllä vietetään Ahviksella iltaa. Luvassa ainakin pelailua, saunamahdollisuus, warttis ja muuta ohjelmaa mitä keksitään. Ilta alkaa klo 16.

Ilmoittaudu samana päivänä klo 12 mennessä!

ti 19.9. Ilmoittautumiseen
ti 17.10. Ilmoittautumiseen
ke 6.12. Vietämme iltaa itsenäisyyspäivän tunnelmissa! Ilmoittautumiseen
 

Wanhan Watkaimet - Nuorten kokkikerho

Tervetuloa Wanhan Watkaimiin! Kokkikerho kokoontuu ennen Avoimia Ovia perjantaisin klo 17-19 Wanhan yläkerrassa, ja osallistujat suunnittelevat kokattavat reseptit. Ilmoittautujat lisätään Whatsapp-ryhmään, jossa sovitaan mitä kokkaillaan, kuinka usein kokoonnutaan yms. Reseptit ilmoitetaan viimeistään kerhoa edeltävänä keskiviikkona, ja työntekijät hoitavat raaka-aineet. Mukaan mahtuu max 10 henkilöä.

Ilmoittautumiseen

Muuta

Messu sunnuntaisin klo 10

Seurakunnan yhteinen messu, eli ehtoollisjumalanpalvelus, on joka sunnuntai Mäntsälän kirkossa klo 10, ja messuun toivotetaan myös Wanhan kävijät tervetulleiksi. Messuun on mahdollista päästä myös esimerkiksi tekstinlukijaksi tai ehtoollisavustajaksi. Kerran kuussa sunnuntai-iltana järjestetään myös Tuomasmessu.