Wanhan viikkotoiminta

Wanha, etualalla biljardipöytä, takana sohvat

Mäntsälän nuorisotyön tukikohta on Wanha (eli vanha seurakuntatalo). Wanhalla tapahtuu kaikenlaista pitkin viikkoa. Luonnollisesti toimintaa on myös Wanhan ovien ulkopuolelle. Toisinaan harvemminkin kuin pitkin viikkoa. Alasivuilta löydät kunkin toiminnan esittelyn.

Keskiviikko ja torstai

Afterschool

Wanhalla keskiviikkoisin ja torstaisin klo 14.15-16.30.  Afterschool on nuorten itse ideoima työmuoto. Ajatuksena on tarjona paikka kohdata muita nuoria vaikka bussia odotellessa. Tarjolla on mahdollisuus läksyjen tekoon, pelailuun, musiikin kuunteluun ja hiljentymiseen. Työntekijä on myös aina paikalla juuri sinua varten.

UUTTA! 10.9. alkaen joka torstai Afterschool on klo 18.30 asti! Luvassa myös ohjelmaa klo 16.30-17.30, syksyn ajan opetellaan uusia ja vanhoja veisukirjan lauluja, ja mietitään niiden sanomaa.

Perjantai

Avoimet ovet

Avoimet ovet ovat nuorten oma olohuone Wanhalla noin joka toinen viikko perjantaisin klo 19-23. Tuolloin Wanhalle saa tulla ja mennä omien menojensa mukaan. Ainoana sisäänpääsyvaatimuksena on sääntöjen noudattaminen. Tällaisiä sääntöjä ovat mm. täysi päihteettömyys ja toisten kunnioittaminen. Illan päätteeksi avoimissa vietetään warttis eli iltahartaus.

Nuorten messu

Nuorten messu on nimensä mukaisesti nuorten oma ehtoollisjumalanpalvelus. Toivotamme tietysti myös kaikki muut tervetulleeksi mukaan!

Nuortenmessua vietetään kirkossa kerran kuussa perjantaisin Wanhan avointen ovien keskellä klo 21.00. Messu kestää noin tunnin, jonka ajan Wanha on suljettu. Nuorten messun musiikki poimitaan Nuoren seurakunnan veisukirjasta.

Sunnuntai

Messu

Seurakunnan yhteinen messu on joka sunnuntai Mäntsälän kirkossa klo 10, ja messsun toivotetaan myös Wanhan kävijät tervetulleiksi. Messuun on mahdollista päästä myös esimerkiksi tekstinlukijaksi tai ehtoollisavustajaksi. Kerran kuussa sunnuntai-iltana järjestetään myös Tuomasmessu.