Hyppää sisältöön

Wanhan viikkotoiminta

Wanha, etualalla biljardipöytä, takana sohvat

Kevät 2022

Kevään toiminta starttaa ke 11.1.

Viikottain

KE Afterschool 14.15-16.30

Wanhalle koulun jälkeen vaikka bussia odottelemaan! Tarjolla on mahdollisuus läksyjen tekoon, pelailuun, musiikin kuunteluun, pientä välipalaa ja kahvia on tarjolla Työntekijä on myös aina paikalla juuri sinua varten. Hiljennymme Warttikseen klo 16

TO Toimintatorstai 14.15-19

Muuten sama kuin Afterschool, mutta voit olla Wanhalla iltaan saakka! Lisäksi noin klo 17-18 alkaen yhteistä ohjelmaa, opetusta, pelejä, laulamista tai muuta mukavaa. Warttis klo 18.30.

 

Noin joka toinen viikko

PE Avoimet ovet 19-23 

Vietä perjantai-iltaa Wanhalla! Avoimet ovet ovat nuorten oma olohuone Wanhalla (noin) joka toinen viikko perjantaisin. Wanhalle saa tulla ja mennä omien menojensa mukaan. Ainoana sisäänpääsyvaatimuksena on sääntöjen noudattaminen, joita ovat esimerkiksi päihteettömyys ja toisten kunnioittaminen. Hiljennymme Warttikseen klo 22.30 (paitsi kun on Nuorten messu).

Kevään 2023 Avoimet ovet

13.1. Avoimet ovet + Nuorten messu klo 21

10.2. Avoimet ovet

10.3. Avoimet ovet + Nuortenmessu klo 21

31.3. Avoimet ovet

14.4 Avoimet ovet + Nuortenmessu klo 21

5.5. Avoimet ovet + Nuortenmessu klo 21

12.5. Avoimet ovet

Nuorten messu

Nuorten messu on nimensä mukaisesti nuorten oma ehtoollisjumalanpalvelus. Toivotamme tietysti myös kaikki muut tervetulleeksi mukaan!

Nuortenmessua vietetään kirkossa kerran kuussa perjantaisin Wanhan avointen ovien keskellä klo 21.00. Messu kestää noin tunnin, jonka ajan Wanha on suljettu. Nuorten messun musiikki poimitaan yleensä Nuoren seurakunnan veisukirjasta.

Messun bändiläisillä on oma WhatsApp-ryhmä. Mikäli haluat tulla mukaan soittelemaan ja/tai laulamaan bändiin, niin pyydä työntekijöitä liittämään sinut ryhmään. Mukaan otetaan aina uusia soittajia ja/tai laulajia, tervetuloa!

Muuta

Messu sunnuntaisin klo 10

Seurakunnan yhteinen messu, eli ehtoollisjumalanpalvelus, on joka sunnuntai Mäntsälän kirkossa klo 10, ja messuun toivotetaan myös Wanhan kävijät tervetulleiksi. Messuun on mahdollista päästä myös esimerkiksi tekstinlukijaksi tai ehtoollisavustajaksi. Kerran kuussa sunnuntai-iltana järjestetään myös Tuomasmessu.