Tervetuloa kesäleirille Sääksjärven koululle

Kesäleiri 1 7.-9.6.2022

Kesäleiri 2 20.-22.6.2022

Leirit ovat v. 2014-2012 syntyneille (8-10v)

Lähde viettämään mukavaa aikaa Sääksjärven koulun pihapiirissä yhdessä kavereiden ja uusien tuttavuuksien kanssa. Leirillä askartelemme, rakentelemme, leikimme sisällä ja ulkona, laulamme, saunomme telttasaunassa ja vilvoittelemme sadettajan alla sekä hiljennymme hartauksiin. Leirillä toimimme paljon isosryhmissä, jotka tehdään leirin alussa. Kaverin kanssa pääsee samaan isosryhmään.

- Lerillä nukutaan luokkien lattialla patjoilla. Seurakunta tuo patjat majoittujille. Pyrimme siihe, että samaan majoitusluokaan pääsee kaverin kanssa. Leirillä on molempina öinä koko yön hereilleä kaksi täysi-ikäistä yövalvojaa.

- Ruokailemme koulun ruokalassa. Ruuat valmistetaan koulun keittiössä. Erityisruokavaliot kysytään ilmoittautumisen yhteydessä.

- Lerille ei tarvitse erityisiä varusteita. Vaatteita on hyvä varata monenlaiseen säähän. Ulkoilemme leirillä paljon.

- Nukkumista varten tulee mukaan pakata aluslakana, tyyny, tyynyliina ja peitto ja pussilakana tai makuupussi.

- Lerikirje varusteluetteloineen lähetetään ilmoittautuneille ennen leiriä.

- Leirille lähtee seurakunnan työntekijöistä nuorisotyönohjaajat Mika Ahjosaari ja Katri Vuorio sekä lastenohjaaja Paula Rekola. Aikuisten lisäksi leirillä toimii 4-5 isosta.

Leirin hinta on 40€. Mukaan mahtuu 30 ensiksi ilmoittautunutta. Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.